Follow:
Clara's corner

BABYSNAK OG LEGETØJ FRA LAMAZE

lamazeLAMAZE: MUSIK ELEFANT // LAMAZE: RANGLE MUS

Jeg bliver så glad når folk vil samarbejde med mig og/eller sender lækre pakker med fint indhold i. For et stykke tid siden var det Clara, som blev forkælet med det lækreste Lamaze legetøj fra Barnetsverden.dk. Barnetsverden forhandler kvalitetslegetøj, som udvikler og stimulere børn i alderen 0-6år. Hun bliver snart 6 måneder og er begyndt at blive rigtig sjov, hun griner, snakker med os, med sit legetøj og har fået en hel masse personlighed.

LÆS OGSÅ: GRAVID, TRÆT OG UTÅLMODIG!

elefant

mus
lamaze
Herhjemme er vores stue pludselig forvandlet til en legeplads. Jeg har aldrig troet at jeg ville have farverigt legetøj flydende i hele stuen, have en stor sansegynge hængende ned fra loftet eller for den sags skyld bruge 1000 kr. på en skumgummi sandorm, fra det populære bObles. Clara fylder som sagt snart 6 måneder og jeg synes hun bliver svære og svære at underholde og i takt med hun vokser kræver hun også mere og mere aktivitet og underholdning i løbet af dagen. Noget som virkelig hitter lige nu er legetøj med lys og lyd, så den fine musik elefant fra Lamaze, er virkelig et hit. Den kan spille flere forskellige melodier ved blot et enkelt klik og snablen er lavet som et lille keyboard. Hun kan ikke selv finde ud af at tænde den endnu, men griner og smiler når hun får den til at spille. Hun er meget optaget af de mange farver og elsker at mærke på de mange forskellige materialer. Udover den fine elefant fik hun også den sødeste lille rangle, som har en perfekt størelse og nem at holde om og som hun bider en hel del i. Den lille rangle er altid med på tur.

Jeg har altid tænkt at mit barn skulle have et stilrent og lyst værelse uden farver, men det kan ikke lade sig gøre for når jeg ser hvor meget Clara elsker farver, kunne jeg aldrig drømme om at tage farverne fra hende og give hende noget pænt men kedeligt legetøj.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

5 Comments

 • Reply Eline Tychsen

  Hehe ja det er lidt sjovt med, når de så er der undgår man bare ikke legetøjet i stuen mm ☺️ Vi er (heldigvis) nået dertil, hvor Mikas hellere vil lege på sit værelset. Så ingen legetøj her mere – men med en nr 2 på vej er der ikke længe til før det flytter ind igen haha.
  Men heldigvis er jeg i gang med at lave nogle kasser til alt legetøjet, så det passer lidt ind i stuen ?
  Og så er Lamazes legetøj bare spot on til børn job ☺️

  13. oktober 2016 at 7:06
 • Reply Charlotte (Blog by Charlotte Bisgaard)

  Lamaze er nok det mest geniale legetøj, der er opfundet til børn 🙂 Og åh ja, hvor jeg kender, at end stue pludselig er en stor farvet legeplads. Vi havde liget fået alt Lucas legetøj ned på et legeværelse, men nu Anna er her er alt tilbage i stuen igen. Det heldigvis ikke for altid 😀 Hvor er hun blevet stor Clara 🙂

  13. oktober 2016 at 11:20
 • Reply Stine / Lille My

  Årh hun er så sød! <3

  13. oktober 2016 at 13:01
 • Reply Chau

  Hvor er hun dejlig! min knægt var også glad for LAMAZe og farver. Så jo det vigtigeste at de har det sjovt og bliver stimuleret med farver. Det er os voksne som lever i sort, grå, beige verden 😉 for guds skyld rigelig med farver i tøj og børneværelset. Tror det er vigtigt med farver i verden.
  Jeg er selv glad for farver og det afspejler sig også i mit tøj 🙂

  15. oktober 2016 at 20:01
 • Reply Katrine

  Hun er bare så dejlig, den bette Clara 🙂

  16. oktober 2016 at 13:58
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.