Follow:
GET INSPIRED

BABES JEG STALKER – NEW YORK EDITION

New YorkJeg elsker de socialemedier og jeg elsker at “stalke”. Jeg vil i indlægget her tippe om 2 babes som jeg elsker at stalker.

@CHRISTINAWONSBECK – En Instagrammer og blogger, som jeg virkelig stalker er smukke danske Christina Wonsbeck som er bosat i New York og arbejder med PR. Jeg har selv tidligere haft en drøm om at bosætte mig i NYC for en periode, jeg elsker virkelig den by og har flere gange fortrudt jeg ikke tog min praktik eller et semester derover. Christina tager mig (og hendes mange andre følgere) med rundt i NYC på spændende Cafeer, til ikoniske serværdigheder og deler ud af hendes spændende hverdag. Hun har den dejligste stil og både bloggen og instagram oser af personlighed. Jeg har tidligere lavet et interview med Christina: GET INSPIRED BY CHRISTINA WONSBECK

New York
Og vi kan ligeså godt blive i New Yorker mood, den næste jeg stalker er smukke Helena Hodne @BROOKLYNBLONDE1 Helena er meget professionel og tager de smukkeste billeder igen i de fineste New York omgivelser. (ÅH! Hvor jeg savner New York) Hun har fornylig fået en lille søn og hun er uden tvivl billedet på den perfekte-mor, good looking og stylish og ja så har hun nok den mest imponerende taske samling jeg længe har set.

Hvis i kender til flere New Yorker bloggere eller instagrammere så smid endelig et link nede i kommentarboksen, så jeg kan få lidt mere New Yorker stemning og drømme mig tilbage til den fantastiske by!

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.