AALBORG

GITA & GUNHILD – EN SECONDHAND PERLE I AALBORG

Gita og Gunhild
lou pels
Gita & Gunhild  (Hasserisgade 14, 9000 Aalborg)

I sidste uge, havde Linda Mamabrown inviteret til blogger hygge hos Gita & Gunhild. Det var endnu engang en super hyggelig aften. Vi fik serveret lækker tapas og bobler og kiggede på de mange fine second hand fund som butikken rummer.

I butikken finder du fine Loubutin stiletter, Mulberry tasker, Louis Vuitton accessories, Isabel Marant kjoler, jakker og meget meget mere. Man kan altså virkelig gøre gode fund i butikken og få luksus til næsten ingen penge. Flere af varerne i butikken har nærmest ikke være brugt.

Gita og Gunhild
Gita og Gunhild
Hvis du går og drømmer om en bestem taske, kjole eller sko, kan du blive skrevet op i butikken og blive kontaktet hvis det pludselig bliver indleveret. Smart ikke? Og hvis du ligger inde med en masse skatte, som du ikke får brugt længere kan du smutte forbi butikken og få sat en pris på dine ting, jeg overvejer selv at rydde ud i mine ting, som jeg ikke bruger og få sat en pris på det hos Gita og Gunhild. Besøg Gita og Gunhild på Instagram HER, så kan du holde øje med hvad der kommer ind i butikken af lækre sager.

Jeg er selv på jagt efter et par Loubutins, og en ny Louis Vuitton taske.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

4 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk