FASHION

SMUKKE URE + EN LÆKKER RABATKODE

LÆKKER RABATKODEEfteråret har for alvor ramt Danmark og fy for pokker hvor jeg synes der er blevet koldt nærmest fra den ene dag til den anden. Jeg elsker efteråret (Når det vel og mærke ikke stormer og regner, som der ofte gør her i Nordjylland)

//  UR: MVMT // UR: DANIEL WELLINGTON // UR: SEEKER // UR: TRIWA //  KJOLE: GANNI //

Ure er som sagt en accessories som kan være med til at dress dit outfit op eller ned, jeg elsker selv ure og kan simpelthen ikke få nok. Jeg har det på samme måde med ure, som jeg har det med tasker.  Hvis man tager udgangspunkt i en et favorit item fra sin gaderobe, som fx. denne smukke kjole fra GANNI kan man give den et sporty look ved at bruge et par sneakers og tilsætte et smukt spoorty ur fra SEEKER. Vil man hellere have et eksklusivt fest look, kan man hoppe i et par høje stiletter og tage et guld ur på armen. Jeg er helt vild med det fine MVMT, med en fin sort urskive. Det gør uret får et mere eksklusivt look.

LÆKKER RABATKODE:
Der var flere af jer, som var vild med mit smukke Seeker ur som jeg viste frem i indlægget: ET NYT UR – SEEKER AAL GOLD og nu har i mulighed for at få fat i et af de smukke ure som forhandles hos watchfelt.dk og oven i købet spare 15% med koden “oktober15” koden er gyldig hele oktober måned og gælder alle varer (Dog ikke tilbudsvare) Så hvad venter i på piger, hvad enten i er til Daniel Wellington, Seeker eller måske Triwa er der hos watchfelt altid noget at vælge i mellem.

Jeg har fødselsdag på torsdag og jeg ville ikke have noget i mod at der lå et lækkert ur i en af pakkerne. Jeg drømmer især om det fine Seeker ur i sort – jeg har det allerede i guld og det er nok gået hen og blevet mit favorit ur.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.