FASHION

FØDSELSDAG – I WOULD LOVE TO WEAR

d1. DRESS: OPUS WYLLA // 2. RING: HVISK // 3. BAG: GUCCI // 4. EARSPIRAL: HVISK // 7. BOOTS: VAGABOND //

Jeg har fødselsdag i dag og sandheden er den, at jeg altid ser frem til min fødselsdag og virkelig glæder mig. Men sådan har det ikke været i år, jeg har ikke haft tid eller overskud til at tænke på den. Clara vil ikke sove hverken nat eller dag og jeg er simpelthen så træt. Min svigermor har været heroppe de sidste to dage, så jeg har kunne få en lur midt på dagen.

Jeg ville elske at hoppe i det her fine sæt i dag, drage mod Aalborg og spise en lækker brunch på en cafe. Men i stedet sidder jeg her i sofaen, med en tør skive brød med et ekstra stykke pålægchokolade, ja man har vel fødselsdag. En kop varm Tassimo kakao og Go’ morgen Danmark kørende i baggrunden. Mens vi har besøg af mure og cementarbejder ude i haven (Vi er ved at lave garage. Sonni er desværre på arbejde, men har været så sød at sætte flag i hele huset og skrevet et dejligt fødselsdagskort som stod og ventede på mig på badeværelset. I aften får vi gæster til aftensmad og jeg skal snart bevæge min trætte krop ned i Meny for at handle ind.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

5 kommentarer

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk