Follow:
BEAUTY

ST. TROPEZ MULIGVIS VERDENS BEDSTE SELVBRUNER?

selv
Sponsor

Jeg har nok fundet verdens bedste selvbruner. Den fra mærket St. Tropez. Jeg har gennem de sidste mange år prøvet en masse selvbrunere, både gode og mindre gode. Hver gang jeg skaber kendskab til en ny, frygter jeg altid at blive orange. For ja, det har jeg prøvet og det var ikke noget kønt syn!

For at opnå den pæneste ensartet farve, er det vigtigt at man inden påføring bruger en god bodyscrub. Jeg kan anbefale denne: BODYSCRUB & BODY OIL FRA BADEANSTALTEN for at få skrubbet huden fri for skidt og døde hudceller. Jeg har været så heldig at få lov til at teste hele to selvbrunere fra det lækre brand ST. Tropez

bruner

St. Tropez Gradual tan 245 kr. (HER)
Jeg indrømmer jeg blev en smule nervøs for at jeg ville få en mærkelig farve, da jeg trykkede den brune crem ud i hånden “WOW den ser mørk ud”. Men det er faktisk meget praktisk cremen er farvet, det gør det meget lettere at se hvor på kroppen man har smurt cremen på, hvor der evt. er for meget eller hvor man mangler. Denne creme er en del tykkere end de selvbrunere jeg før har testet og kræver lidt mere arbejde at fordele.

Efter blot en omgang med cremen har man en pæn gylden glød. Bruger man den op til flere gange, er det muligt at skabe en mørkere farve. Det er uden tvivl den bedste selvbruner jeg nogensinde har prøvet. Farven bliver pæn og naturlig og er nem at fordele ud over kroppen. Udover den pæne farve giver den huden en masse fugt, og lover faktisk at fugte huden i op til 48 timer. Selvbruneren trænger hurtigt ind i kroppen, og man kan kort tid efter påførsel tage tøj på, uden den smitter af.

selvbruner

St. Tropez Gradual Tan In Shower 225 kr. (HER)
Okay, hvor smart er den her selvbruner lige, man bruger den i badet. Jeg må indrømme jeg igen var en smule nervøs for hvordan den ville virke på min krop. Men bruger man den som anvist, kan det nærmest ikke gå galt.Trin 1: Rens hele kroppen i varmt brusebad.
Trin 2: Sluk bruseren og påfør et jævnt og generøst lag med cirkulær bevægelser på våd hud. Vask håndfladerne efter anvendelse.
Trin 3: Lad virke i tre minutter.
Trin 4: Skyl helt med varmt vand.
Trin 5: Tør grundigt, inden du klæder dig på.

Efter badet begynder de aktive ingredienser at virke. Farven udvikles gradvis ved regelmæssig anvendelse og det anbefales at den bruges 4-5 dage ad gangen for de bedste resultater. Efter jeg er blevet mor når jeg desværre ikke i bad hver dag mere og selvom jeg ikke har brugt den 4-5 dage i træk, har jeg stadig opnået en perfekt naturlig glød.

I eftermiddag får jeg besøg af mine veninder til kaffe og kage – Ja, det r sådan jeg har valgt at holde min fødselsdag i år. Overskuddet er der stadig ingen af for jeg har ikke sovet mere end 1,5 time i træk de sidste 2 måneder!!!

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

5 Comments

 • Reply Karina

  Jeg har også bare hørt utrolig godt om disse selvbruner, men har aldrig prøvet dem 😉

  22. oktober 2016 at 21:06
 • Reply Eline Tychsen

  Den lyder for vild!!! ☺️

  23. oktober 2016 at 15:55
 • Reply Vanessa

  St. Tropez er simpelthen det bedste mærke, når det kommer til selvbruner. Det er bare kvalitet uden lige! ?

  25. oktober 2016 at 11:43
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.