FASHION,  Outfit

OUTFIT: SMART I REGNFRAKKE FRA RAINS

rains_5

Regnfrakkerains_2

REGNFRAKKE: RAINS (modtaget i gave) // BOOTS: BIANCO //RING: CARRÉ

Efterår i Danmark, er lig med regn, kulde, blæst og endnu mere regn. Så det handler i den grad om at pakke sig godt ind, og pakke sig ind så det passer til vejret.
Jeg har aldrig været den hel store fan af regntøj, men regntøj behøver ikke være kedeligt og grimt! Jeg har været så heldig at få denne nye fine regnfrakke fra firmaet RAINS, de laver det fineste regntøj til både kvinder og mænd. Min nye regnfrakke er fin og yderst lækker i kvaliteten og vigtigst af alt er den pæn og smart! Modellen jeg har fået hedder Curve Jacket. Jakken og mange andre fine modeller og farver, kan du købe lige HER til en super fin pris.

Regnfrakke

rainsJeg er kæmpe fan af regntøj, især efter jeg er blevet mor og flere gange om dagen skal ud med barnevognen, det er altså dejligt at man kan gå ture uden at blive drivvåd. Min fine regnfrakke fra RAINS har efterhånden været en del i brug. Jeg elsker at gå ture i parken med Clara og nyde de fine efterårsfarver. Nu mangler nu kun et par smarte regnbukser til når jeg skal begynde at cykle med Clara, når hun skal i dagpleje om kun 2 måneder. Sig mig lige en gang, hvor blev min lille baby af?

Forresten åbner RAINS en konceptbutik i Aalborg (Gravnsgade 8. 9000 Aalborg) d. 28. Oktober og mellem kl. 14.00 og 18.00 vil der være musik og goodiebag til de første 100 gæster i butikken. I butikken, finder du et univers af regntøj, tasker og accessories i brandets genkendelige skandinaviske designunivers. SES VI? 

/ Liselotte

Regnjakken er modtaget i gave fra RAINS.dk

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

12 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.