Follow:
OUTFIT

OUTFIT: SMART I REGNFRAKKE FRA RAINS

rains_5

Regnfrakkerains_2

REGNFRAKKE: RAINS (modtaget i gave) // BOOTS: BIANCO //RING: CARRÉ

Efterår i Danmark, er lig med regn, kulde, blæst og endnu mere regn. Så det handler i den grad om at pakke sig godt ind, og pakke sig ind så det passer til vejret.
Jeg har aldrig været den hel store fan af regntøj, men regntøj behøver ikke være kedeligt og grimt! Jeg har været så heldig at få denne nye fine regnfrakke fra firmaet RAINS, de laver det fineste regntøj til både kvinder og mænd. Min nye regnfrakke er fin og yderst lækker i kvaliteten og vigtigst af alt er den pæn og smart! Modellen jeg har fået hedder Curve Jacket. Jakken og mange andre fine modeller og farver, kan du købe lige HER til en super fin pris.

Regnfrakke

rainsJeg er kæmpe fan af regntøj, især efter jeg er blevet mor og flere gange om dagen skal ud med barnevognen, det er altså dejligt at man kan gå ture uden at blive drivvåd. Min fine regnfrakke fra RAINS har efterhånden været en del i brug. Jeg elsker at gå ture i parken med Clara og nyde de fine efterårsfarver. Nu mangler nu kun et par smarte regnbukser til når jeg skal begynde at cykle med Clara, når hun skal i dagpleje om kun 2 måneder. Sig mig lige en gang, hvor blev min lille baby af?

Forresten åbner RAINS en konceptbutik i Aalborg (Gravnsgade 8. 9000 Aalborg) d. 28. Oktober og mellem kl. 14.00 og 18.00 vil der være musik og goodiebag til de første 100 gæster i butikken. I butikken, finder du et univers af regntøj, tasker og accessories i brandets genkendelige skandinaviske designunivers. SES VI? 

/ Liselotte

Regnjakken er modtaget i gave fra RAINS.dk

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

12 Comments

 • Reply Eline Tychsen

  Wauw og den klæder dig sindssygt godt!
  Rains er næsten også det eneste sted jeg vil købe en regnfrakke fra ☺️ De laver virkelig de flotteste regnfrakker!

  23. oktober 2016 at 17:04
 • Reply Camilla Karlov

  Det bliver så spændende når de åbner. Det bliver i mine forældres gamle butikslokaler de skal åbne. Glæder mig til at se hvor meget det er blevet lavet om ????

  23. oktober 2016 at 18:12
 • Reply Stine / Lille My

  Hvor er den flot! 🙂

  24. oktober 2016 at 7:09
 • Reply Katrine Guldbæk

  Den er bare så fin! Glæder mig til at modtage min, hvilket jeg snart håber, at jeg gør ;-).
  Vi ses i hvert fald på onsdag og ikke mindst fredag, hvis du tager et smut derned 🙂

  24. oktober 2016 at 13:44
 • Reply BY STERUP

  Ja den er godt nok fin 🙂

  24. oktober 2016 at 15:27
 • Reply Frederikke S

  Hvor er du fin 🙂

  24. oktober 2016 at 20:55
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.