Follow:
LIFESTYLE

UUNDVÆRLIG POWERBANK – OPLADNING NÅR DU ER PÅ FARTEN

pc
powerb
POWERBANK – HER

Jeg er det man kalder dødafhængig af min iPhone! Og jeg hader når den løber tør for strøm, for det gør de jo altid på de mest uheldige tidspunkter ikke? Jeg har en “gammel” iPhone5, som ikke kan holde strøm mere end en halv dag, hvis jeg er heldig (OG ja, jeg har bestilt 7’eren men der er åbenbart ufattelig lang leveringstid på!) Især efter jeg har fået Clara bruger jeg min telefon til at fotografere og filme meget mere, end jeg før har gjort. Trods MIN AFHÆNGIGHED AF INSTAGRAM og høre pludselig en masse af børnemusik. Det bruger ufattelig meget strøm og jeg har derfor næsten aldrig noget strøm på.

ig

bankJeg har langt om længe fået fat på en powerbank (Stone Charger). Sig mig lige, hvordan har jeg nogensinde kunne leve uden? Nu jeg kan lade min telefon op når jeg er på farten. Den er oven i købet super lækker, kompakt og lavet i et stødsikkert letvægtsmateriale med en ru overflade. Den er så stilet i designet og derfor også en lækker gadget at have liggende fremme på skrivebordet.  Powerbanken er udstyret med to USB-udgange, så den både kan oplade din smartphone og tablet/kamera på samme tid. Smart ikke? Det blå lys viser hvor meget strøm der er på powerbanken.
Jeg har flere gange forlad huset uden strøm på telefonen og kameraet, hvilket har resulteret i jeg ikke har kunne fotografere det jeg gerne ville og det er ikke særlig praktisk især ikke hvis det er i forbindelse med et event!

Du kan finde Stone Charger lige HER, den findes i to størrelser og koster fra kun 159 kr.

/ Liselotte

(Indlægget er lavet i samarbejde med Coolstuff.dk 1:2)

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Camilla

    Jeg har samme powerbank og kan slet ikke leve uden den. Super fin, dog ikke den mest handy at have med i en lille taske (:
    Camilla | http://cammi.dk

    25. oktober 2016 at 16:47
  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.