AALBORG

BLOGGER NIGHT OUT – COMPANYS FRIIS AALBORG

showjI går trodsede jeg min enorme træthed og lave energiniveau og tog til de hyggeligste bloggerevent i Companys, i Friis centeret i Aalborg. Det er altid så hyggeligt når vi er samlet og vi blev forkælet med lækre snacks, bobler og goodiebags. Og ja, så nyder jeg faktisk at komme lidt væk hjemme fra og komme til at savne Clara og hygge med noget af det jeg elsker allermest mode og tøsehygge.
Sødeste Miriam fortalte om butikken og de mange fine mærker som Companys har, her kan jeg bl.a. nævne Part Two, Ganni, Getuz, Karen By Simonsen og ICHI, et mærke som jeg kan huske fra mine teenageår. Men som virkelig er begyndt at lave de fineste styles til nærmest ingen penge. Jeg købte det fineste sæt fra ICHI, som jeg glæder mig til at vise jer senere.

action
hot

COMPANYS2COMPANY
Companys i Friis centeret bugner af det fineste tøj til efteråret og vinteren og butikken har allerede fået en masse fint tøj til julens mange fester. Glitter, sølv, leopard, blonde og palietter er altid et hit og dette år er ingen undtagelse. Jeg har forelsket mig i et par super fine styles, som jeg skal ind og kigge nærmere på når lønnen tikker ind. Jeg fortryder bl.a. at jeg ikke købte en fin nederdel fra ICHI.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

7 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.