Follow:
AALBORG

BLOGGER NIGHT OUT – COMPANYS FRIIS AALBORG

showjI går trodsede jeg min enorme træthed og lave energiniveau og tog til de hyggeligste bloggerevent i Companys, i Friis centeret i Aalborg. Det er altid så hyggeligt når vi er samlet og vi blev forkælet med lækre snacks, bobler og goodiebags. Og ja, så nyder jeg faktisk at komme lidt væk hjemme fra og komme til at savne Clara og hygge med noget af det jeg elsker allermest mode og tøsehygge.
Sødeste Miriam fortalte om butikken og de mange fine mærker som Companys har, her kan jeg bl.a. nævne Part Two, Ganni, Getuz, Karen By Simonsen og ICHI, et mærke som jeg kan huske fra mine teenageår. Men som virkelig er begyndt at lave de fineste styles til nærmest ingen penge. Jeg købte det fineste sæt fra ICHI, som jeg glæder mig til at vise jer senere.

action
hot

COMPANYS2COMPANY
Companys i Friis centeret bugner af det fineste tøj til efteråret og vinteren og butikken har allerede fået en masse fint tøj til julens mange fester. Glitter, sølv, leopard, blonde og palietter er altid et hit og dette år er ingen undtagelse. Jeg har forelsket mig i et par super fine styles, som jeg skal ind og kigge nærmere på når lønnen tikker ind. Jeg fortryder bl.a. at jeg ikke købte en fin nederdel fra ICHI.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

7 Comments

 • Reply Eline Tychsen

  Det var så hyggeligt! Og jeg GLÆDER mig til at se sættet in action 😀

  27. oktober 2016 at 7:10
 • Reply Isabella Pernille

  Det var super hyggeligt og dejligt at se dig igen søde 🙂
  Du er altså SÅ god til at tage flotte billeder 😀

  27. oktober 2016 at 11:47
  • Reply Liselotte / Everyday Couture

   I lige måde søde, kommer du i RAINS i morgen?
   Hvor er du sød, mange tak og kan kun sige i lige måde 😀

   27. oktober 2016 at 12:13
 • Reply Charlotte (Blog by Charlotte Bisgaard)

  Det lyder og ser ud til at have været rigtig hyggeligt 🙂

  27. oktober 2016 at 12:40
 • Reply Sanne

  Så hyggeligt at se dig igen søde! Super lækre billeder du har fået taget. Jeg så slet ikke, hvilket sæt det var, du fik købt? Det glæder jeg mig til at se 😀

  27. oktober 2016 at 13:24
 • Reply Katrine Guldbæk

  Det var så fint et sæt du fik købt :-). Tak for en hyggelig aften <3

  27. oktober 2016 at 14:51
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.