FASHION,  Outfit

OUTFIT – PERFECT GETAWAY BAG

dot_1
ansigt
GETAWAY BAG: HERE (Sponsoreret) // SUIT: ICHI // BOOTS: VRS // JACKET: MUUBAA // NECKLACE: BYBIEHL // SUNNIES: RAYBAN AVIATORS

Jeg var i dag hoppet i mit nye sæt fra ICHI, som jeg købte til gårsdagens event i Companys i Friis centeret. Over armen havde jeg min nye getaway taske. Jeg har længe sukket efter en smuk og rummelig getaway bag, til når vi skal på weekendtur eller overnatning ude, som vi bl.a. skal her i weekenden hvor min veninde holder stor svendegilde, så der skal den helt sikkert i brug.
Den fine getaway bag har jeg fået i gave af firmaet RAINS og selv Sonni synes den er pæn og anvendelig!  Den er i vandtætmateriale og virkelig lækker i kvaliteten. Jeg er fan og glæder mig til den skal med mig på en masse ture i fremtiden.

GETAWAY BAG

GETAWAY BAG
get
HUSK HUSK HUSK !!! RAINS åbner i morgen sin 2. konceptbutik i Danmark. Butikken åbner i Aalborg (Gravnsgade 8, 9000 Aalborg) De holder en fed åbningsfest, hvor alle er inviteret. Mellem kl. 14-18, er der Goodiebags til de første 100 gæster, forfriskninger og musik. Ses vi?

LÆS OGSÅ: OUTFIT: SMART I REGNFRAKKE FRA RAINS

/ Liselotte

(Tasken er en gave fra RAINS.dk)

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

8 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk