FOOD,  LIFESTYLE

REN COLA OG SKAM PÅ IPADEN

cola-2Jeg er kæmpe fan af Sodastream, det er altså så smart at en køkkenmaskine kan forvandle alm. postevand til den lækreste boblende danskvand og sodavand, ved blot at tilsætte en smag. Jeg har lavet mange fine mocktails på min sodastream fx. denne MOJITO MOCKTAIL MED SODASTREAM” Nu vil jeg tippe jer om måske verdens bedste Cola, jeg er typen som ALDRIG kunne drømme om at købe en billig Aldi-Cola, for jeg synes simpelthen ikke det smager særlig godt. Min favorit er uden tvivl Pepsi max, som jeg faktisk tror jeg er lidt afhængig af? Men Sodastream laver altså en virkelig lækker smagsvariant med smagen af Cola. Den smager virkelig godt og på en måde helt ren, ja det er svært at forklare men man kan virkelig godt smage at den er lavet på helt frisk vand og både Sonni og jeg elsker denne variant.  (Køb din Sodastream og smagsvarianter HER)

Cola LÆS OGSÅ: SUND MED SODASTREAM POWER

Jeg indrømmer gerne at vi drikker rigtig meget cola. Jeg kan desværre ikke fordrage kaffe, og derfor er cola mit kaffe og min kilde til energi. Vi har fået verdens dejligste datter, som desværre ikke vil sove hverken nat eller dag. Så et glas cola i ny og næ er simpelthen nødvendigt for mig, for at kunne komme gennem dagen. Når Clara endelig tager en lur på ca. en halvtime, plejer jeg at smide mig på sofaen med iPaden, et glas cola og et afsnit af den norske serie SKAM. Ja, jeg er også med på SKAM bølgen og serien minder mig om mine “ungedage” med min veninde Tine og vores gymnasietid. Du kan forresten se den populære serie lige HER. Jeg er nu desværre løbet tør for min favorit smag Cola, så jeg skal ned i supermarkedet og købe lidt mere. Jeg er vild med konceptet at man ikke skal have kæmpe cola flasker stående. Denne lille flaske rummer nemlig nok smag til hele 7 L.

I aften skal jeg til svendegilde hos min veninde og Clara skal i den forbindelse passes ved mine forældre. Det er 2. gang jeg skal ud siden jeg er blevet mor. Jeg ved allerede nu, at det ikke bliver noget vildt fra min side, da Clara er inde i en periode hvor hun vågner hver/hver anden time og jeg er ved at blive skør. Det er desværre kun mig der dur om natten, så jeg kan slet ikke klare tanken om alkohol og mindre søvn end jeg allerede nu får. Så det bliver en stille og rolig aften fra min side, men derfor bliver det alligevel dejligt at komme ud.

/ Liselotte

Indlægget lavet i samarbejde med SodaStream 6:7

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.