FOOD,  GIVEAWAY

GIVEAWAY – NUTRILETT NÅR DET SKAL VÆRE HURTIGT OG LÆKKERT

1Vi får mere og mere travlt, og flere og flere af vores måltider nydes på farten, i bilen, til og fra bussen eller på cafeerne ude i byen. Vi tænker meget over hvad vi spiser og hvad der er i vores kost. Jeg vil rigtig gerne leve sundt, men samtidig har jeg en meget sød tand og elsker søde, sprøde snacks. Nutrilett er et af mine favoritmærker, når det kommer til måltidserstatninger, jeg bruger tit måltidserstatninger når jeg har travlt, eller hvis jeg skal spise meget til fx. en fest.
Nutrilett laver de lækreste drikkeklare smoothies med bl.a. banansmag. (som den på billedet) De har lavet en lækker glutenfri måltidsbar “Smart Meal by Nutrilett Quinoa Nut Crunch” Den indeholder Den indeholder quinoa, mørk chokolade, syrlige hindbærstykker og hele 9% peanuts, der sikrer en sprød, og velsmagende oplevelse. Mmh. Jeg bruger måltidsbaren og Smoothies om morgenen når jeg har travlt og vi skal ud af døren. Det er nemt og lækkert og ikke mindst mættende!

Jeg elsker at snacke og hvad er bedre end en snackbar, som man altid kan have i tasken? Juicy coconut bar, smager lidt hen af en bountybar – jeg elsker bounty men hader alle de kalorier som følger med sådan en bar. Denne fra Nutrilett indeholder kun 105 kcal. og har et højt proteinindhold, så man oplever en dejlig mæthedsfornemmelse. Nutrilett har lavet en ny snackbar “Choco Caramel Bisquit” som jeg personlig synes smager endnu bedre end Juicy coconut baren. Barerne er perfekte til at stille den lille sult og er dejlig sprød og crispy og indeholder kun 97 kcal. Denne bar smager lidt af en blanding af en brød Digistive kiks og en sød og Mars bar.. Mmh!

maaltid_1

pakke_2
GIVEAWAY:
Det er ved at være længe siden jeg har haft en Giveaway her på bloggen, så denne gang er der hele to Giveaways i en.  To af jer kan vinde en af følgende forkælelsespakker-

Forkælelsespakke 1 Måltidserstattere:
10 styk Quinoa Nut Crunch bar
10 styk Banana Vanilla smoothie

Forkælelsespakke 2 Snackbarer:
10 styk Choco Caramel Bisquit snackbar
10 styk Juicy Coconut bar

SÅDAN DELTAGER DU:
– Følg bloggen på Bloglovin og/eller Facebook
– Skrive en kommentar til indlægget her, med hvilken pakke du ønsker at vinde.
– Eller deltag på Facebook 

Vinderen findes d. 09/11-2016 efter kl. 18.00
Jeg trækker en vinder på Facebook og en på bloggen
HELD OG LYKKE

Stort tillykke til Aja (Facebook) og Gitte (Bloggen) Vinderne er kontaktet 

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

33 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.