LIFESTYLE

PLANNING 2017 – VISSEVASSE KALENDER

VISSEVASSE KALENDER
123
VISSEVASSE KALENDER HER  (Modtaget i gave)

Puha, 2016 er snart ved vejs ende og vi skal byde et nyt år velkommen. Jeg er allerede i fuld gang med at planlægge 2017 som desværre starter ud med at min barsel slutter d. 4. januar og Clara skal begynde i dagpleje. Lige nu ville jeg ønske at jeg havde taget alt min barsel, for tanken om at skulle igang med at arbejde igen og tanken om at skulle undvære Clara i så mange timer gør faktisk lidt ondt inden i.

VISSEVASSE KALENDER

visse
Jeg har fået denne alt for lækre kalender af Vissevasse, så jeg er i fuld gang med at skive vores aftaler for det nye år ind i kalenderen. Jeg er den type, som skal skrive alt ned for ikke at glemme det og jeg er faktisk på mange punkter også et “liste-menneske”!

Kalenderen er virkelig smart og har to forskellige sider. Vi bruger den lysegrønne, da det er en form for “family-planner” Vi har her hver vores rubrik til at skrive aftaler i, en til fødselsdage og overvejer at bruge en af de tomme til at lave en madplan.Nederst på siden er plads til at skrive ”Compliments”. Måske har du været særlig god til at løbe, denne måned? Derud-over er der også gjort plads til ”New habits”. Måske vil du gerne begynde at dyrke motion, eller spise sundere? Det siges at tage 21 dage at bryde en vane, og 28 dage at ændre en vane. På modsatte side, finder man en lyserød kalender (en helt alm.kalende), som er delt op i større firkanter. Her man kan skrive egne (hvis man er single) eller fælles aftaler ind. Siden her giver et samlet overblik over måneden og her findes også ugenumre. Nederst er der plads til, at man kan notere sig månedens ”Goals” og tanker til næste måned. Kalenderen kan bl.a. købes på Vissevasses egen hjemmeside.

Mine planer for 2017:
– Min barsel slutter og det er på tide at komme tilbage på arbejdsmarkedet, øv!
– Jeg vil gerne igang med at dyrke motion igen. Jeg savner at styrketræne og træne HIT, men med Clara tror jeg desværre ikke at hverken tiden eller lysten er til at komme i et Fitness center flere gange om ugen. Jeg håber derfor jeg kan begynde at løbe og har i den forbindelse skaffet mig en løbebog!
– Drømmer om at komme ud at rejse, jeg vil gerne til Hamburg i en weekend og på en charterferie.
– Vil fokusere endnu mere på bloggen, jeg troede at 2016 var mit bloggerår, i takt med jeg kom på barsel. Men med et barn, som ikke sover og et lavt energiniveau blev bloggen på nogle punkter nedprioteret

/ Liselotte

Indlægget er sponsoreret, i den forbindelse har jeg modtaget kalenderen i gave.

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

4 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.