Follow:
LIFESTYLE

HJEMSØGT AF DE KØB VI IKKE FIK GJORT!

køb vi ikke fik gjortAV, det gør ondt!! Jeg tror de fleste af os kender det – Man kigger på en jakke, en taske eller et par sko og bestemmer sig for liiiige at tænke over det….. Når man så har tænkt over det og suser ind for at købe det er det UDSOLGT!! Man søger nettet igennem for at finde det men uden held… Det kan give mig voldsom uro i kroppen, ondt i maven og gøre mig i skide dårligt humør. Puha hvor kan de køb vi ikke fik gjort hjemsøge os!

De fineste sandaler: Jeg så de fedeste sandaler i en skobutik i Lazise i sommers, og var ind for at prøve dem. Jeg kunne ikke finde ud af om de var for små og tænkte til den pris, ville jeg lige tænke over det! Allerede da vi kom hjem samme aften havde jeg bestemt mig for at købe dem. Men da vi kom tilbage til Lazise et par dage efter og jeg stod i butikken var de væk! Ekspedienten var så så sød at sige til mig hun havde solgt dem 1 time inden. Jamen tusind tak!!!

Chanel flap bag:  Allerede som 16årig købte jeg min første designertaske, en Louis Vuitton Speedy! Det gjorde ondt på pengepungen, men må indrømme at det er min yndlings taske, skiller mig aldrig af med den og trods de mange år på bagen kan den ikke slides op. Jeg husker tydeligt jeg stod i en Chanel butik som 18årig, kigger på de smukke Chanel tasker  (Mener de den gang kostede omkring 8000 kr.) Jeg synes det var vandvittig mange penge for en taske, men i dag kan jeg kun irritere mig over jeg ikke købte den. For i dag får jeg aldrig råd til at købe en ny Chanel taske og  har i stedet givet mere for en brugt vintage flap bag end den kostede første gang jeg savlede over den….  LÆS OGSÅ NEW IN: CHANEL BAG

Valentino Rockstud flats: Av, den her gør også ondt! Jeg kiggede på dem i Verona for et par år siden, på udsalg til under halv pris, der stod de i min størrelse, i røde og beige. Men jeg købte dem ikke, tror jeg fik en mindre hjerneblødning. De sko hjemsøger mig stadig, for pokker hvor ville jeg ønske jeg havde købt dem!

Dette er blot et par af de køb jer ærger mig over jeg ikke fik gjort, køb som stadig kan give mig ondt i maven, sved på panden og gøre mig i dårligt humør og ja jeg ved det kun er materielle ting – men jeg er også utrolig glad for materielle ting og mener at man på mange måde kan købe sig til glæde og godt humør!

Har i også et par køb i ikke fik gjort, som bliver ved med at hjemsøge jer?

/ Liselotte

 

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Katrine Guldbæk

  Kan virkelig godt forstå dig med skoene og så endda til halv pris!
  Men ja, Chanel tasken skulle man have købt for mange år siden – det havde været en investering for livet :-).

  Husker ikke selv, at der er nogle ting i den dyre kasse som jeg har fortrudt.

  4. november 2016 at 15:26
 • Reply Karina

  Kender godt den følelse alt for godt!!

  4. november 2016 at 21:59
 • Reply Camilla Cecilie

  Jeg har fortrudt Big Time at jeg ikke købte de LV sandaler med kirsebær på tilbage 2006, specielt fordi LV med kirsebær tryk har været i mine drømme lige siden!

  5. november 2016 at 7:16
 • Reply Ida

  Jeg husker tydeligt tiden før jeg købe min Chanel taske.
  Jeg havde booket en tur til Paris, hvor købet af tasken var det højeste og vigtigste punkt. Og 10 dage (10 DAGE!!!!!) før jeg skulle afsted, valgte Chanel lige at lade deres priser stige med 20 %. Det gjorde så lige at tasken fra 3.550 EURO til 4.260 EURO. – AV! Men købes det skulle den og har lige tjekket at nu er den steget til 4.900 Euro

  9. november 2016 at 17:21
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.