FASHION,  Outfit

SØNDAGSHYGGE I PYJAMAS FRA HUNKEMÖLLER

PYJAMAS: HUNKEMÖLLER (Modtaget i gave)


Sådan ser mit søndagsoutfit for det meste ud, let og ikke mindst afslappende Jeg elsker at hygge i nattøj til langt op af formiddagen, spise lækker  morgenmad og se godt weekendsfjernsyn. Denne fine pyjamas fra Hunkemöller i det fineste pastelfarvet waffleprint, er super lækker og ikke mindst hyggelig at have på.

Jeg er virkelig en frossenpind og selv om jeg elsker fine små silke natkjoler, er de bare ikke særlig varme.  Dette sæt er tilgengæld dejlig lunt og jeg både sover i det og hygger i det.

LÆS OGSÅ:HUNKEMÖLLER FAVORITTER 7 PAR TRUSSER OG 1 BHMå indrømme, at det er lidt mærkeligt for mig at sidde her på bloggen iført nattøj… Men sandheden er den at efter jeg er kommet på barsel, er der faktisk rigtig mange dage der bliver tilbragt sådan her, enten i pyjamas eller i mine Adidas leggins, med en stor sweatshirt over. Det er virkelig langt fra hver dag jeg orker gøre en masse ud af mig selv.

I dag skal jeg have styr på en masse praktiske ting, bl.a. lave lidt lækkerier af nogle af alle de bær jeg har liggende i fryseren fra haven og lave lidt freelance arbejde.  Skal i noget spændende på denne søndag?

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

6 kommentarer

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk