Follow:
FASHION OUTFIT

SØNDAGSHYGGE I PYJAMAS FRA HUNKEMÖLLER

PYJAMAS: HUNKEMÖLLER (Modtaget i gave)


Sådan ser mit søndagsoutfit for det meste ud, let og ikke mindst afslappende Jeg elsker at hygge i nattøj til langt op af formiddagen, spise lækker  morgenmad og se godt weekendsfjernsyn. Denne fine pyjamas fra Hunkemöller i det fineste pastelfarvet waffleprint, er super lækker og ikke mindst hyggelig at have på.

Jeg er virkelig en frossenpind og selv om jeg elsker fine små silke natkjoler, er de bare ikke særlig varme.  Dette sæt er tilgengæld dejlig lunt og jeg både sover i det og hygger i det.

LÆS OGSÅ:HUNKEMÖLLER FAVORITTER 7 PAR TRUSSER OG 1 BHMå indrømme, at det er lidt mærkeligt for mig at sidde her på bloggen iført nattøj… Men sandheden er den at efter jeg er kommet på barsel, er der faktisk rigtig mange dage der bliver tilbragt sådan her, enten i pyjamas eller i mine Adidas leggins, med en stor sweatshirt over. Det er virkelig langt fra hver dag jeg orker gøre en masse ud af mig selv.

I dag skal jeg have styr på en masse praktiske ting, bl.a. lave lidt lækkerier af nogle af alle de bær jeg har liggende i fryseren fra haven og lave lidt freelance arbejde.  Skal i noget spændende på denne søndag?

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

6 Comments

 • Reply Eline Tychsen

  Du ser altså stadig knald godt ud selvom det er i søndags afslapningstøjet ❤️
  C og jeg har sidste date dag inden bebsi kommer ☺️ så her står den først på boligmasse, så en middag og så slutter vi det hele af i biografen ☺️

  6. november 2016 at 13:03
 • Reply Stine / Lille My

  Årh det ser rart ud <3

  6. november 2016 at 17:11
 • Reply Katrine Guldbæk

  Det er virkelig et fint sæt. Jeg var til boligmesse i går i Gigantium 🙂

  7. november 2016 at 18:05
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.