BEAUTY

BADEANSTALTEN – LUKSUS TIL BADEVÆRELSESHYLDEN

BadeanstaltenSponsor
BODY BUTTER
 159 kr.// BADE- MASSAGEOLIE 99 kr. // FLYDENDE SÆBE 99 kr. // SÆBE 55 kr.// 

Badeanstalten laver produkter som oser af luksus og kvalitet, jeg har været så heldig at få en skøn forkælelsespakke ind af døren, som indeholder de skønneste produkter.
Jeg er i forvejen rigtig glad for min BODYSCRUB & BODY OIL som jeg flittigt bruger herhjemme og har længe gerne ville teste deres Body Butter, til min vintertrætte og tørre hud! Jeg er virkelig imponeret over den, den er tilpas fed i konsistensen og overraskende let at smører ud på huden. Body butteren trænger hurtigt ind, så man ikke skal rende rundt med en fedtet og klistret hud. Huden efterlades silkeblød og med den skønneste duft af manderin. Mmhh.

beauty

Den her Bade- Massageolie er som skabt til mig. Jeg elsker lange varme karbade, men efter jeg er blevet mor er der ikke meget tid til det. Så når jeg endelig giver mig selv tid og lov til et karbad vil jeg gerne gøre det med de bedste produkter. Olien her indeholder varmende æteriske olier, bl.a. ingefær, lime og pepermynte. I karbad skal der bruges 4 spk. hvis den benyttes i brusebadet skal den masseres ind i huden.

Badeanstalten

Hvis du mangler en lækker værtinde gave eller julegave til dig selv, din mor eller veninde – vil jeg klart anbefale Badeanstaltens lækre produkter, de oser som sagt af kvalitet og luksus. Og ja, så er de bare vandvittig smukke at se på og have stående fremme på baeværelseshylden! Jeg synes fx. de fine sæber er en super fin gaveide, de er udover at være dekorative, håndlavede og der er lagt stor vægt på, at sæberne ikke virker udtørrende på huden. I kan se det fine udvalg af Badeanstaltens sæberne lige HER

/ Liselotte

(Produkterne er sponsoreret/modtaget i gave, holdningerne er mine egne)

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

13 kommentarer

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk