Follow:
LIFESTYLE

HOW TO BE A PARISIAN & SOLBRILLER PÅ EN VINTERDAG

bogSOLBRILLER: DKNY // BOG: HOW TO BE A PARISIAN // UR: CARRIE TAYLER // LÆBESTIFT: RIMMEL // CLUTCH: MARKBERG
Sponsor

Jeg har altid været kæmpe fan af Frankrig. Et land vi altid besøgte da jeg var lille og glæder mig til at komme tilbage til. Jeg elsker at dase ved stranden i syd Frankrig og shoppe i storbyen Paris. Den franske mad, den franske stemning, franskmændene og vejret er lige mig. Alt er bare bedre i Frankrig. Jeg har altid beundret de franske kvinder, de ligner en million, har ofte mange børn – håret og make uppen sidder perfekt selv i 40 graders varme og deres stil er helt fantastisk. Derfor måtte jeg også eje bogen “How To Be a Parisian” Find den HER. Bogen er skrevet af veninderne Anne Berest, Caroline de Maigret, Audrey Diwan og Sophie Mas og er deres personlige syn på stil, kultur, attitude og mænd. Det den ultimative guide til hvordan man på en morsom måde bliver en rigtig pariserinde.

Bogen indeholder udover guiden til hvordan du skal opføre dig, hvordan du skal se ud og gå klædt, hvad du skal have i din taske, hvordan du skal lægge din make up osv. osv. også et par tips til den smukke og romantiske by Paris, bl.a. hvor man skal gå på date, finder fede loppefund.  Som et ekstra plus findes der et par lækre franske opskrifter på bl.a. crepes og mayonaise. Mmhh!

Bogen er virkelig et must have, for alle fashionistas som elsker morsomt og moderigtigt læsestof. Den er oplagt at have fremme som coffee tabel book, da den er yderst dekorativ.

HOW TO BE A PARISIAN

HOW TO BE A PARISIAN

Ting man ikke kan undvære, et citat fra bogen How To be a Parisian: “De helt enkle, store solbriller:  Du går med dem hver dag, også når det regner, fordi der altid er en god grund: for meget lys, tømmermænd, syndflod af tårer, lyst til at virke gådefuld!

Jeg har lige fået et par nye lækre DKNY solbriller fra webshoppen Sunglassesshop.dk Jeg har længe gerne ville have en fin Cat eye model, som ikke var alt for spids at se på og disse er helt perfekte i. Jeg er stor fan af at bruge solbriller året rundt og bare fordi solen ikke skinner nær så meget, som om sommeren.  Solbriller er og bliver nok et af mine favorit accessories. Især efter jeg er blevet mor, hvor jeg konstant er i søvnmangel. Det er altså ret fedt at kunne skjule de trætte øjne bag et par lækre solbriller.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Eline Tychsen

  Ej jeg vil så gerne eje den! 😀
  Har endda sat den på ønskelisten til jul 😉

  10. november 2016 at 12:00
 • Reply Sanne

  Den er virkelig fin! 😀

  10. november 2016 at 14:31
 • Reply Katrine Guldbæk

  Det er virkelig nogle fine solbriller :-). Og ja bogen, er vildt god 🙂

  12. november 2016 at 11:38
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.