Follow:
AALBORG

VALENTINE BRANDS x ASIGHT

vb1234Valentine Brands
cykel
dolo
I går aftes var jeg inviteret til et virkelig hyggeligt event i Valentine Brands. af søde Charlotte Caroline som står bag eventfirmaet Asight. Eventet blev afholdt i Valentine Brands nye lokaler i Nørresundby. Vi blev hygget om med lækker dekorativ sushi, sprøde snacks, vin og for mit vedkommende danskvand.

Vi fik en fin velkomsttale hvor vi blev præsenteret for de brands som de huser  her i blandt Manipine og Dolomite. (Jeg kiggede meget på denne pæne vinterjakke, som jeg ikke kan få ud af hovedet) Jeg overvejer virkelig om det skal være min vinterjakke i år. Lokalerne er rå og lækre og passer helt perfekt til gården hvor showroomet er.

Det var en rigtig hyggelig aften med en række af Aalborgs søde bloggerpiger og jeg fik langt om længe mødt søde Henriette, som jeg har skrevet en del med de sidste par år. Hun var simpelthen så sød og smilende og tager de smukkeste billeder, i skal virkelig tjekke hendes blog ud.

sushi
Valentine Brands

I dag skal jeg til et andet event med Mikkel Beha, med Sonni og et vennepar. Jeg glæder mig rigtig meget – jeg er stor fan af tvudsendelsen om Havana og glæder mig til at høre om Mikkels eventyr.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

5 Comments

 • Reply Sanne

  Det var bare en super hyggelig aften!

  12. november 2016 at 11:14
 • Reply Katrine Guldbæk

  Virkelig nogle flotte billeder du har fået taget. Ser ud til, at I havde et super hyggeligt event med ALT for meget lækker sushi 😉

  12. november 2016 at 11:30
 • Reply Karina

  Hvor ser det hyggeligt ud 😉

  12. november 2016 at 12:28
 • Reply Eline Tychsen

  Hvor ser det hyggeligt ud! 🙂 Er så ked af, jeg ikke kunne være der <3
  Lyder virkelig spændende med i dag – har seriøst set deres sæsoner om og om igen haha. Elsker "Kurs mod fjerne kyster" <3

  12. november 2016 at 14:24
 • Reply Henriette Lykke

  Tak for sidst 🙂 Super gode billeder du har fået taget!

  12. november 2016 at 16:36
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.