FASHION,  Outfit

OUTFIT: HELLY HANSEN REGNJAKKE

shoe

Helly Hansenll
cold
HELLY HANSEN RAIN COAT: HERE (Sponsoreret) // BOOTS: BIANCO // RINGS: CARRÈ

Jeg er typen som hele tiden siger: “Jeg skal have mere farve ind i min garderobe!” men samtidig også typen som altid køber sort – sort er i mit hoved altid en vinder og sort bliver jeg aldrig træt af.
Men denne gang er jeg sprunget ud i noget “vildt”! En mørkeblå regnjakke fra Helly Hansen. Modellen hedder Kirkwall og er helt fantastisk i kvaliteten, udentvivl den bedste og lækreste regnjakke jeg nogensinde har haft. Jeg er en kjole pige og er derfor også helt vild med formen på regnjakken. Bindebåndet i taljen gør at man får en fin form og ser smart og feminin ud, selv i en regnjakke!

Udover at regnjakken er vandtæt er den også vindtæt og det giver lige et ekstra plus. Vi bor i et land hvor det ca. regner 171 dage om året og stormer mindst ligeså meget. Så man kan altså ligeså godt anskaffe sig en ordentlig regnjakke. Jeg kan varmt anbefale denne fra Helly Hansen, udover den er praktisk er den pæn at se på og hvem vil ikke gerne se pæn ud og være praktisk klædt samtidig? Se det store udvalg af jakker og tilbehør HER

Helly Hansen
/ Liselotte

Indlægget er lavet i samarbejde med Helly Hansen (Jakken er modtaget i gave) 

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

8 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.