BEAUTY

MINIMALISTISKE MILJØVENLIGE PRODUKTER FRA DAVINES

davinesDAVINES: DEDE SHAMPOO 179 kr. // DAVINES: DEDE HAIR MIST  209 kr.

Kender i det italienske firma Davines?
Jeg elsker at opdage nye lækre produkter, før jeg fik den lækreste pakke ind af døren med skønne italienske Davines produkter, kendte jeg ikke noget til brandet. Davines laver hårprodukter af yderst høj kvalitet og i de fineste minimalistiske emballager, som pynter så fint på badeværelses hylden.

Jeg har været så heldig at komme i besidelse af 2 produkter fra Davines DEDE serien. En serie som er særlig egnet til fint og stresset hår. Efter jeg er blevet mor har jeg desværre tabt en hel del hår, det er simpelthen røget af i store totter, både når jeg børstede mit hår og når jeg vaskede det, mit hår er blevet tyndt, slasket og trist at se på. Jeg overvejer meget om jeg skal klippes i en page. Mit hår er altså virkelig medtaget, og har derfor virkelig brug for ekstra pleje og næring.

mist

dede
DEDE serien dufter helt fantastisk og giver masser af næring til håret, holder det sundt og giver en lækker glans.
Shampooen er mild og indeholder ekstrakter fra rød selleri, som eftersigende skulle have en meget plejende og nærernede effekt på håret. Selvom mit hår er meget fint, har det en tendens til at filtre derfor er jeg virkelig glad for DEDE Hair mist/leave-in-conditioner, som gør mit hår blødt og lækkert og let at børste igennem. Serien er desuden fri for sulfalter og parabener.

Et ekstra lille plus, hvis man er miljøbevidst så er denne serie fra Davines helt oplagt, da serien er skabt med stor omtanke til miljøet. Da emballagen er neutral og genbrugsvenlig.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

4 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.