FASHION

MY VERY FIRST OLE LYNGGAARD JEWELRY

Ole Lyngaard

123

Jeg er nok mest en guld pige og stortset alle mine smykker er i guld. men har også en stor kærlighed for oxideret smykker. Jeg har netop fået dette smukke smykke fra den danske smykkedesigner Ole Lynggaard. Jeg har altid haft en drøm om at eje en af Ole Lyngaards smukke ringe, men må erkende at jeg nok aldrig får så mange penge, til at kaste efter en ring.
Ole Lynggaard

Ole Lynggaard
Ole Lynggaard

Jeg har været så heldig at blive brand ambassadør for Henrik Ørsnes og i den forbindelse har jeg fået dette smukke Ole Lyngaard smykke foræret.
Jeg valgte det fine lange Leaves vedhæng, som er et fint oxideret blad med en lang rå kæde til. Jeg glæder mig allerede til at style det til vinterens mange fester og mixe det med mine guld smykker for et mere varmt look.

Jeg håber i får en dejlig weekend. Clara er forkølet og har holdt os begge oppe hele natten, derfor står den på ren afslapning herhjemme i aften med sprøde nachos, lækker hjemmelavet guacamole og en masse bland selv slik. Rigtig god weekend.

/ Liselotte

Indlægget er lavet i samarbejde med Henrik Ørsnes, Aalborg (Smykket er modtaget i gave) 

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

4 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.