FASHION

JAGTEN PÅ DEN PERFEKTE VINTERJAKKE

vinterjakkeDEN PERFEKTE VINTERJAKKE
1. DOLOMITE // 2. VILA // 3. ROCKANDBLUE // 4. DOLOMITE // 5. TOMMY HILFINGER //

Jeg havde egentlig sat mig i hovedet at min vinterjakke i år, skulle være denne fine Tommy Hilfinger sag. Men søde Isabella fortalte mig at den overhovedet ikke er varm!

Jeg købte jo tidligere på året, denne smukke SELECTED FEMME ULD JAKKE, men den er ikke varm nok når kulden og sneen for alvor rammer Danmark. I Januar starter Clara i dagpleje og jeg på arbejde. Det betyder at jeg skal til at følge hende i dagpleje på gåben og med bus på arbejde, så derfor har jeg virkelig brug for en fin lækker varm vinterjakke. Jeg var egentlig også ret vild med den fine Dolomite jakke, som jeg prøvede til VALENTINE BRANDS x ASIGHT eventet tidligere på måneden. Det eneste minus er at jeg ikke er så vild med rigtig pels.

I dag skulle vi have været til et bObles vandevent i Grønhøj, men Clara er ramt af en kæmpe omgang forkølelse så vi må desværre springe over, selvom hun elsker at bade og lege i svømmehallen.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.