Follow:
LIFESTYLE

PERSONLIG JULEKALENDER + RABATKODE TIL BILLIGVOKS

julek123Der går lidt meget julestemning i den på bloggen de her dage. OG ved i hvad? Det forsætter hele december….. Som jeg skrev igår skal i forkæles hele december måned med de lækreste giveaways, som starter allerede nu på lørdag. I dag bliver i forkælet med en virkelig lækker rabatkode (findes nederst i indlægget)  og et super tip til en personlig julekalender.

Jeg elsker julen og synes det er super hyggeligt med julekalendere. Jeg mener ikke at man kan blive for gammel til at åbne julekalender og jeg har selv fået en fra Easis i år.

Billigvoks.dk har nok den smarteste julekalender på markedet (Se udvalget HER). De har nemlig en hel tom julekalender, som man selv kan fylde med skønhedsprodukter, slik, legetøj osv. Det er en super mulighed for at lave en personlig julekalender og  en oplagt gaveide til din mor, søster, veninde, kæreste eller dine børn. Jeg er helt vild med konceptet og overvejer at lave den til min kæreste med slik og overraskelser som fx. oplevelser.

RABATKODE: everydaycouture giver 10% på hele dit køb hos billigvoks.dk så er der rig mulighed for at shoppe lidt lækkert til dig selv eller til julegaver. Koden gælder helt frem til den 24. December. God shoppelyst!

/ Liselotte

Indlægget er udgivet i samarbejde med Billigvoks.dk, kalenderen er modtaget i gave!

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

10 Comments

 • Reply Eline Tychsen

  Søde – dine billeder er seriøst spot on!! Wauw, hvor ser det bare godt ud altså <3

  22. november 2016 at 14:05
 • Reply Sanne

  Det er jo et mega fedt koncept! <3

  22. november 2016 at 16:13
 • Reply Isabella Pernille

  Det er altså smart 😛
  Nu har jeg godt nok lavet en pakkekalender til både min mor og far, hvilket jeg har brugt laaaang tid på. Havde jeg bare vidst at man kunne klare det sådan her, så havde det da været meget nemmere 😀

  22. november 2016 at 20:15
 • Reply BY STERUP

  Synes virkelig det er genialt 😀

  http://www.bysterup.dk

  23. november 2016 at 7:10
 • Reply Frederikke S

  Så fint – er vild med idéen 😉

  26. november 2016 at 18:10
 • Reply Vanessa

  Det er blevet populært med bland selv julekalendere i år. Men det er jo også et skide smart koncept! ?

  29. november 2016 at 21:45
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.