FASHION

BLACK FRIDAY & CYBER MONDAY HOS MIINTO.DK

Black Friday
sponsor
BILHANDSKER: HANDSKEBUTIKEN / HUE MED DUSK: HANDSKEBUTIKEN // KJOLE: YAS // STRIKKETRØJE: NÛMPH //

Endelig…! I morgen er det Black Friday og butikkerne og div. webshops bugner med fantastiske tilbud. Hos Miinto.dk, som er en af mine yndlings webshops har op til 60% rabat på tusindvis af varer og tilbuddene starter allerede i dag torsdag kl. 12.oo og forsætter hele fredagen. Fedt ikke?

Jeg har udset mig en masse lækre ting hos Miinto.dk, som jeg håber kommer på tilbud, bl.a. disse lækre styles. Dem af jer, som kender mig ved at jeg er helt vild med leopard og denne smukke kjole vil helt sikkert gøre det godt til de mange julefrokoster og fester, som december måned byder på.  Udover de fine styles på collagen, skal jeg simpelthen have fat i en varm vinterjakke. Jeg har kigget meget på denne smukke Tommy Hilfinger sag og jeg overvejer virkelig om det skal være min vinterjakke. Jeg vil gerne have en ordentlig jakke, som kan holde i flere år og denne er helt sikkert en klassiker.

Hvis du tør vente, eller fortryder et køb du ikke fik gjort. Holder Miinto.dk også Cybermonday, og tilbuddene start igen med op til 60% på tusindvis af varer, men hvor længe tør du vente?

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.