FASHION

BLACK FRIDAY – FANTASTISKE GODE TILBUD

Black FridayBlack Friday er for alvor kommet til Danmark og det er en god måde at købe noget man har kigget på og ønsket sig, eller gøre et par gode og lækre julegave køb! De fleste butikker og webshops er ved at være med og fejre Black Friday med super fede tilbud. Jeg er selv fan af dage som disse og ville ønske at vi i Danmark ville lade os rive lidt mere med og lave lige så skarpe tilbud som i fx. England og USA.

Webshoppen Watchfelt.dk hvor jeg bestilte mit flotte  SEEKER AAL GOLD UR, har op til 60 % på ure og accessories på siden HER.

Hvad skal jeg så kigge efter på Black Friday?
Jeg har længe gerne ville have en ny vinterjakke (Jeg har ikke fået en ny vinterjakke i jeg ved ikke hvor mange år, så nu skal det simpelthen være!)  og har kig på en lækker sag fra Tommy Hilfiger, som jeg håber jeg kan finde med en god rabat et sted. Eller er jeg altså ret vild med det sorte Seeker ur. Jeg er vild med det er så anderledes, oser af kvalitet og luksus. For ikke at snakke om at det er et ur, som ikke alle render rundt med på armen. Det gør det lidt mere eksklusivt!

Jeg bruger også Black Friday til at købe julegaver, Clara og mig skal ind til byen i dag, i håb om vi kan komme omkring med barnevognen inden alle folk får fri fra arbejde! Ellers har jeg tænkt mig at sidde klar på nettet og gøre gode fund. Hvad med jer, har i udset jer noget lækkert, som i skal have fat i her til Black Friday?

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

2 kommentarer

  • Sanne

    Jeg håber, du får fat i de ting, du har udset dig 😉 Jeg har lovet mig selv, at jeg kun skulle købe julegaver, og det har jeg også holdt – indtil videre 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.