Follow:
AALBORG FOOD

EATLOW AALBORG – SUNDERE TAKE AWAY

_1eatloweatlow
FROKOST FRA EATLOW (FACEBOOK HER)

Jeg indrømmer gerne at vi til tider får en hel masse take away, med en lille baby som ikke sover ret meget, en ombygning og mangel på energi gør at vi tit vælger den lette løsning. Jeg er ikke til fed grill mad, en pizza kan i ny og næ gå an. Men nu vil jeg komme med en anbefaling, af det lækreste Take away sted, som ikke giver dig dårlig samvittighed, ikke får dig til at føle dig klam indvendig og faktisk smager af noget og ikke af klam friture!

I lørdags havde søde MamaBrown inviteret mig ind i hendes Take Away Restaurant Eatlow (Reberbansgade 20, 9000 Aalborg), hvor hun havde pakket en pose med frokost til Sonni og jeg. Det var mit første besøg hos Eatlow men bestemt ikke mit sidste, kan jeg godt afslører allerede nu.

Eatlow åbnede i 2013 og fokusere på hjemmelavet mad, med gode næringsværdier. Der er ikke tilsat sukker og kunstige tilsætningsstoffer. Hos Eatlow er det muligt at spise efter alle kostprincipper, low carb, lchf, paleo og selv glutenallergikere og laktoseintolerante kan nyde godt af de lækre retter. Eatlow har fornylig moderniseret deres identitet. Bl.a. nye farver, ny emballage i genbrugsmaterialer, som er let nedbrydeligt mm. Jeg er vild med de nye farver.

eatlow_3
burger

I den store pose, som flere af jer måske så på min Instagram (Liselottea) gemte sig bl.a. de lækreste Lean’n’Green Smoothies (Spinat, mango, avocado, ingefær, appelsin og honning) Jeg lyver ikke hvis jeg siger at det er den bedste smootihe, som jeg nogensinde har smagt. Den var så frisk og lækker og farven er jo simpelthen helt fantastisk!

Jeg har hørt så meget godt om Eatows Angus burger (Proteinbolle, angus bøf, bacon, salat, pickles, low carb. dressing), men som sagt aldrig prøvet den. Jeg er meget kræsen når det kommer til burgers og var derfor også meget spændt på denne burger. Proteinbollen var helt perfekt, bøffen var saftig og tilpas tyk, baconen var sprød og osten satte virkelig prikken over i’et. Vi er enige om at det er en af de bedste burger vi nogensinde har smagt og skal jeg have burger som take away igen, vil jeg hellere end gerne køre turen fra Aaby til Aalborg for at hente denne frem for de snackede og ucharmerende burger man køber på den lokale grillbar!

wrap_2 low

cake

I posen var der også to wraps, en æggewrap med spick tun, mmh… og en fuldkornswrap med ungkvæ (Sonni var helt vild med denne og er ellers normalt ikke til wraps med masser af grønt) Til dessert var der den lækreste svampede paleo banankage. Jeg er meget overrasket over hvor lækker en kage uden sukker kan smage.

Vi var begge så mætte at vi ikke kunne spise det hele og valgte derfor at gemme noget af det til dagen efter. Det var lidt et sats, at gemme den lækre mad – for take away er altså sjældent lækkert på 2. dagen. Men eatlows lækre wraps var stadig sprøde og lækre selv på 2. dagen.

Så næste gang du skal have take away, bør du virkelig overveje Eatlow

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

3 Comments

 • Reply Isabella Pernille

  Jeg må indrømme at jeg heller aldrig har været forbi Eatlow, selvom jeg har tænkt på det MANGE gange.
  Det ser jo alt for lækkert ud, så jeg må vist hellere få overtalt C herhjemme til at vi skal forbi en dag 😀

  29. november 2016 at 21:32
 • Reply Cathrine

  Hvor ser det lækkert ud! 🙂

  30. november 2016 at 11:56
 • Reply Julie Mænnchen

  Det er nemlig så lækker noget med! 🙂 Fik faktisk også deres chili con carne med blomkålsris til frokost idag 😉

  30. november 2016 at 14:02
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.