FASHION

6 SKØNNE KJOLER TIL JULENS MANGE FESTER

Skønne kjoler1. BCBGMAXAZRIA // 2. CLOSET // 3. LOUCHE  // 4. DOROTY PERKINS // 5. PIECES // 6. NEW LOOK //

Om lidt går vi ind i december måned, en måned jeg virkelig elsker. Jeg elsker julen, jylepynt, hygge med familien og vennerne og alle julefrokosterne. December måned for mig i år er helt speciel, det er Claras første jul og vi skal hygge ekstra meget, lave nye traditioner og bare nyde hende. December måned er desværre også min sidste måned på barsel, og det gør rigtig ondt inden i når jeg tænker på at jeg snart skal undvære hende i en masse timer hver dag. Ville ønske jeg kunne være sammen med hende hver dag hele livet!

Jeg har fundet 6 gode bud på skønne kjoler til julens mange fester, jeg ville hvertfald gerne have dem alle sammen selv. Næste weekend står den på både julefrokost og 30 års fødselsdag hos min veninde Tina, så der ville jeg elske at have kjole nr. 1 og nr. 5 på.

I aften står den på et beauty event, jeg er meget spændt på det – da jeg ikke kender noget til mærket som bliver præsenteret. Men først vil jeg nyde dagen med Clara, for vi skal absolute ikke lave noget som helst i dag udover at hygge, lege og måske gå en tur.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

3 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.