FOOD

DEN SØDE SØDE JULETID – EN HILSEN FRA AALBORG CHOKOLADEN

floedeboller

AALBORG CHOKOLADEN

123Som jeg tidligere skrev, vil december måneden være fyldt med julestemning og masser af fede konkurrencer! Jeg er fornylig blevet forkælet med skønne julelækkerier fra mit yndlingschokolade firma Aalborg Chokoladen. Mmmh… Herhjemme er vi begge meget vilde med søde sager, især flødeboller, men ikke hvilke som helst flødeboller – gerne luksus flødeboller med ekstra smag, lækker chokolade og smagfuld skum. I min lækre pakke med julegodter var der de lækreste nytårs flødeboller. Nytårs flødebollerne er overtrukket med sprød hvid chokolade, drysset med lakrids og hindbær og vigtigst af alt på marcipanbund. De er så lækre og en oplagt værtindegave en æske med 6 flødeboller koster 65 kr.

En anden oplagt værtindegave, er de fine Petit Fours. Den fine æske jeg modtog indeholder 5 forskellige varianter i former som hjerter, klokker, stjerner, kugler og juletræer. De er så fine og man kan næsten ikke nænne at spise dem. Denne æske koster 89 kr. De er alle super lækre i smagen og jeg kan godt afsløre at min favorit er den hvide stjerne som er en lækker blanding lakrids og marcipan.

tyr
christmas

floedeboller_2

Aalborg Chokoladens nyheder i år, er bl.a. de lækre crunchy lakridssnebolde som har en fantastisk blanding af lakrids og hvidchokolade og som en lille bonus en sjov pufsukker og puffer inde i munden. Som lakridselsker er disse virkelig et hit og er spændt på hvor mange dage posen holder herhjemme.

Til dem der kommer fra Aalborg og kender lidt til Aalborg ved at tyren på vesterbro er et af Aalborg kendetegn. Så derfor har Aalborg Chokoladen lavet de fineste sprøde marcipan tyre i stedet for de orginale marcipangrise, jeg synes det er en sjov ide og de smager som en jule(tyr) nu skal.

De lækre kanelmandler er også en nyhed i sortimentet og de smager og dufter virkelig af jul. De sprøde mandler er overtrukket med hvidchokolade, blandet med kanel. Mmh.!

AALBORG CHOKOLADEN

ER I KLAR PÅ EN LÆKKER SØD OG SPRØD JULEGIVEAWAY?
På min Instagram(LiselotteA) kan i lige nu vinde en masse lækre produkter fra Aalborg chokoladen. Præmien består af:
1 æske med marcipanfigurer (vejl. pris 89kr.)
2 stk. Cimbrer marcipan tyre (vejl. pris pr. stk. 35 kr.)
1 pose Crunchy snebolde m. lakrids (vejl. pris 49,50 kr.)
1 pose kanel mandler (vejl. pris 49,50 kr.)

Vinderen trækkes d. 8/12.16  HELD OG LYKKE!

/ Liselotte

(Produkterne er modtaget i gave af Aalborg Chokoladen, (Web HER)  meningen er min egen!)

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk