Follow:
GIVEAWAY

2. SØNDAG I ADVENT GIVEAWAY – SODASTREAM SOURCE

Sodastream sourceSå er det tid til at åbne endnu en låge i julekalenderen. Denne gang kan i vinde en lækker Sodastream Source maskine, så i kan lave lækre bobler på få sekunder. Med en Sodastream maskine, er det slut med at slæbe tunge og tomme flasker til og fra supermarkedet. Ved blot et klik bliver postevand forvandlet til den lækreste boblende danskvand, tilsæt din yndlings smagsvariant og få den lækreste sodavand. (Læs mere om maskinen SOURCE HER)

PRÆMIEN:  Source maskinen i en valgfri farve (Sort eller hvid) inkl. en flaske og en patron og ekskl. smagsvarianter.

Jeg er selv kæmpe fan af  Sodastream og har lavet et indlæg her “SUND MED SODASTREAM POWERJeg kan ikke leve uden min maskine og drikker min. 1 liter danskvand og dagen. I kan også lave lækre mocktails jeg har bl.a. lavet en MOJITO MOCKTAIL.

Sodastream har i anledning af julen  lavet en række sjove reklamefilm med dårlige og pinlige julegaver, se bare videoen herover. Hvad ville du sige til at en gave som denne?

FOR AT DELTAGE SKAL DU:

 •  Følge bloggen på: BLOGLOVININSTAGRAM OG/ELLER FACEBOOK
 • Skrive en kommentar til indlægget her, med den bedste eller værste julegave du nogensinde har fået.

Konkurrencen slutter d. 31/12-2016 og offentliggøres her på bloggen – vinderen får også besked på mail. HELD OG LYKKE!

/ Liselotte

*Bloggens julekalender 2016 er udarbejdet i samarbejde med professionelle brands, og derfor vil der blive tjekket op på, om vinderen opfylder konkurrencekravene!

DELTAG OGSÅ I DISSE JULE GIVEAWAYS:
SARD KOPENHAGEN HÅR-KROPS SERIE
–  BIO OIL, MARKBERG CLUTCH & SÖDAHL HÅNDKLÆDER
AALBORG CHOKOLADEN – JULESLIK
USLU AIRLINES MAKE UP

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

101 Comments

 • Reply Nicoline Winther

  Den værste julegave jeg har fået, fik jeg sidste år af min far. Jeg har længe ønsket mig et armbånd fra Jane Kønig som ligner en skrue der er bøjet. Min far valgte den mere primitive og billige løsning. Jeg fik derfor 3 bøjede og brændte skruer som jeg kunne bruge som armbånd. Jeg tror ikke jeg nogensinde er blevet så skuffet.

  4. december 2016 at 9:12
 • Reply Tina Christensen

  Min bedste julegave nogensinde var en ferie til Egypten. Det var en urolig ferie, med mange spændende oplevelser og samtidig tid til badeferie. ??

  4. december 2016 at 9:49
 • Reply Isabella Pernille

  Jeg har fået mange gode julegaver, men den jeg husker som den bedste var nok da jeg fik en helt ny cykel, da jeg var omkring de 7 år. Jeg fik en lille pakke, og da jeg åbnede den var det en nøgle. Jeg fik besked på at jeg skulle gå ind på mit værelse og se om jeg kunne finde noget som nøglen passede til. Men da jeg ikke kunne finde noget kom jeg skuffet ind i stuen igen og til min store overraskelse stod der pludselig en mega sej cykel, som så var min julegave. Det var helt vildt for mig dengang, og det øjeblik jeg så cyklen glemmer jeg aldrig! 😀

  4. december 2016 at 10:11
 • Reply Gitte Frigaard

  Da jeg var omkring de 7-8 år fulgte min hund efter mig på vej til købmanden. Den blev kørt over og måtte til dyrlægen <3 Det var lige før jul og min far proklamerede at så var der nok ikke penge til julegave. Ikke rart, men hunden betød trods alt mere. Nå men efter nogle dage hos dyrlægen skulle Smut med hjem og dyrlægen var sød, regningen blev lille og jeg udbrød "så får vi alligevel julegaver". Det fik vi, jeg fik mine elskede træskostøvler, som jeg nægtede at tage af og endte med at sove med om natten.

  4. december 2016 at 10:36
 • Reply Signe L

  Jeg har en gang fået et computerspil af min kæreste…. suk!

  4. december 2016 at 10:41
 • Reply Camilla

  Min bedste gave er svær at vælge for er glad for dem alle ? En af dem var sidste år hvor min kæreste købte en kubus stage til 8 lys til mig ? Vil gerne vinde den i sort!!!

  4. december 2016 at 10:49
 • Reply Bente Madsen

  Den værste julegave jeg nogensinde har fået var en hvid t-shirt hvor logoet fra Åbenrå Boldklub var trygt på. Ydermere passede t-shirten ikke i størrelsen. Det var længe siden jeg har været SÅ skuffet over en gave, og måtte længe sige til mig selv, at det er tanken der tæller! 🙂
  Det skal siges jeg er fra Nordsjælland – og jeg går absolut ikke op i fodbold! Vidste dårligt nok der var noget der hed Åbenrå Boldklub! 😀

  4. december 2016 at 11:00
 • Reply Amanda

  Hmm kan faktisk ikke komme i tanke om en julegave der har været den bedste og heller ikke den værste 🙂

  4. december 2016 at 11:09
 • Reply Maria Ørum

  Den bedste var en rejse,den værste var et rigtig grimt sjal med pompomer på 🙂

  4. december 2016 at 11:23
 • Reply Matilde

  Min bedste julegave var, da jeg for 2 år siden fik en lejlighed 🙂

  4. december 2016 at 11:47
 • Reply Mia L. H

  Den bedste julegave jeg har fået, må være da jeg var 15 år og fik det længe ønskede D&G ur af min mor <3

  Glædelig 2. advent 🙂 <3

  4. december 2016 at 11:52
 • Reply Christine

  He jeg fik engang en virkelig kedelig showergel af en teenage kæreste – jeg var så skuffet 😀

  4. december 2016 at 11:53
 • Reply Nanna

  Hmm.. Husker ikke specifikt en god eller en dårlig gave, men kan huske jeg blev meget glad, da jeg var mindre og fik en barbie cykel! 🙂

  4. december 2016 at 11:59
 • Reply Sarah

  Den værste julegave er lidt af sjov historie. Jeg havde lige pakket de fleste gaver op, da er en kæmpe pakke tilbage. Jeg åbner pakken men der gemmer sig en mindre inde i den. Jeg bliver ved med at pakke op, indtil der ikke er flere “gemte” pakker i den. Gaven var fra min far, der desuden kommenterede “nu har du da kasser nok til at putte alle dine nipseting i, når du flytter i næste uge”. Har seriøst aldrig været så skuffet over en gave, men fik et godt grin alligevel den aften 😉

  4. december 2016 at 12:00
 • Reply Pia Merete Eriksen

  følger via BL.
  Den værste julegave var en hæslig lampeagtig ting

  4. december 2016 at 12:10
 • Reply Katrine Guldbæk

  Jeg har som sådan ikke fået nogle dårlige julegaver :-). Men én af de bedste, hvor den fine Carré ring jeg fik af min kæreste sidste år <3

  4. december 2016 at 13:28
 • Reply julie

  jeg har været utrolig heldig ikke at have fået dårlige gaver! men hvis jeg skal tænke på en så var det en t-shrit der var skrig pink.. og jeg er ikke en tøse pige :/

  4. december 2016 at 13:50
 • Reply Camilla Kirstine

  Jeg har haft en depression og engang fik jeg så en gul refleksvest af min farmor – så kunne jeg jo “lyse i mørket”… Tja, det var i al fald ikke den bedste gave!

  4. december 2016 at 14:18
 • Reply Monica Figgé Jensen

  Den værste jeg har fået var 2 år i træk, hvor min mormor havde købt en microovnstallerken til mig og bonen havde hun ikke gemt. Jeg havde på det tidspunkt ikke haft microovn i et par år. Det nævnte jeg også for hende, men alligevel fik jeg en igen året efter.

  4. december 2016 at 14:44
 • Reply Ehlene

  Min bedste julegave var det år jeg mødte min kæreste lige i juleferien, han outshinede alt andet som jeg fik og som skete det år i det hele taget, men især hele julen var über romantisk og dejlig. Og selvfølgelig har jeg ham stadig. Og får han bare en rimelig ønskeseddel så køber han også nogle fede gaver til mig <3 <3 <3 Hvis jeg vinder vil jeg gerne forkæle ham med en sort sodastream, fordi kan elsker boble-vand og køber en hel del i løbet af ugen. Glædelig jul!

  4. december 2016 at 14:56
 • Reply Sarah

  Den bedste julegave jeg nogensinde har fået var min cupcake cykel, som jeg bruger hverdag <3

  4. december 2016 at 15:04
 • Reply jessie holmslykke

  det værste er at forvente noget og så slet ikke få noget, den bedste gave har været når nogen giver sig tid at finde noget specielt til mig <3

  4. december 2016 at 15:12
 • Reply Tina H

  Den bedste julegave jeg nogensinde har fået, var da jeg gik i 6. klasse og fik min allerførste mobiltelefon. Det var det vildeste øjeblik, da jeg længe havde ønsker mig en 😀 Det var selvfølgelig en Nokia. Haha 🙂

  4. december 2016 at 15:37
 • Reply Susanne Nørrelykke Petersen

  Min bedste julegave, var et juletræ af pinde, som min søn brugte alle sløjdtimerne i 9 klasse på at lave <3 .
  Den værste var en 10 meter lang GUL forlængerledning, et år hvor jeg stort set kun fik den skide ledning, ikke drømme gaven, når man er enlig mor sidst i 30´erne

  4. december 2016 at 16:03
 • Reply Camilla A

  Sikke en lækker præmie!
  Min absolut bedste julegave må være en ny seng. 🙂

  4. december 2016 at 16:26
 • Reply Tanja

  Jeg har aldrig rigtig fået en virkelig dårlig gave, men min kære lillebror har.
  Han var vel 11 og havde svært ved at komme op om morgenen. Så mine forældre gav ham et vækkeur som én af de mange julegaver. Jeg har aldrig set hans ansigt lave de folder før eller siden. 😉

  4. december 2016 at 16:37
 • Reply Dorte Slouborg

  Den bedste julegave jeg har fået var da jeg var 13 år, – fra min storesøster. En taske. Husker endnu glæden ved at eje den og stoltheden over den <3 Et godt minde! Lækker giveaway 😉 Glædelig adentstid 😀

  4. december 2016 at 17:39
 • Reply Emma

  Mie bedste julegaver er de smykker, jeg har fået, fordi jeg kan blive ved med at bruge dem ❤️

  4. december 2016 at 17:44
 • Reply Mai O.

  Min mand gav mig hjemmeklippet clickmix sidste år, altså, slik han havde klippet i stykker til mig. Tro det eller ej, men det er én af de bedste gaver, og jeg vil aldrig glemme det!

  4. december 2016 at 17:52
 • Reply Camilla Karlov

  Den værste julegave jeg har fået var et par billige knæstrømper fra min faster ? – det værste var, at da vi dagen efter skulle holde julefrokost hos hende, så havde hun pakket et par knæstrømper ind til pakkespil. ? Fuldstændig mangen til dem jeg fik i julegave aftenen før ❤️

  4. december 2016 at 17:59
 • Reply Tine T

  Min værste/sjoveste julegave var det år, hvor Anders og jeg lige havde mødt hinanden. Anders’ søster havde lige fået barn i oktober og havde derfor meget amme hjerne (vil jeg håbe for hende) – du kender det nok selv fra nu. Men jeg skulle holde jul hos min moster og onkel og da jeg så åbner gaven fra Anders’ søster er der en fin, fin skål i gaven. En baby skål til baby mad. Hun synes den var sååå fin, men åh Gud, hva skulle jeg dog med sådan en ?

  4. december 2016 at 18:06
 • Reply Michelle

  Min bedste julegave var fra min kæreste, som gav mig en Mulberry pung sidste år. Min værste julegave var 3 lyserøde stearinlys jeg fik et år, hvor jeg hadede lyserød – og selv samme år fik jeg en popcorn maskine, selvom jeg på intet tidspunkt havde nævnt eller ønsket mig den ?

  4. december 2016 at 18:22
 • Reply Marcus Bach

  Haha det værste jeg fik i julgave er en Spotify liste fra min søster. Hvem giver nogen en Spotify liste!?
  Hun kalde listen: Det dejlige liv. Det var ingen gode sange hun havde valgt ??

  4. december 2016 at 18:37
 • Reply maibritt jeppesen

  den bedste var en smuk halskæde fra min kæreste 🙂

  4. december 2016 at 18:39
 • Reply Sara

  Min bedste julegave må klart være da jeg sidste år fik et kørekort af min mor og stedfar – som fattig studerende er det ikke lige noget man går ud og køber selv. 🙂

  4. december 2016 at 18:45
 • Reply Lisbeth Krogh

  Den bedste julegave, er 2 store,flotte og tunge lysestager, jeg har fået af min nu afdøde mor ?

  4. december 2016 at 18:49
 • Reply M

  Jeg har altid været glad for alle mine gaver 🙂

  4. december 2016 at 19:26
 • Reply Emilie

  Det må helt klart være min hund jeg fik i julegave (selvfølgelig som den bedste gave) 😉

  4. december 2016 at 20:12
 • Reply Nana Carstensen

  Bedste….hmmm…..de hjemmelavede fra min søn…altid

  4. december 2016 at 20:20
 • Reply Gosia Gaél Jacobsen

  den bedste var nok en rejse

  4. december 2016 at 20:46
 • Reply Louise J

  Rigtig lækker præmie! <3

  Jeg har fået rigtig mange gode gave gennem årenes løb, men især min cykel, jeg fik sidste år, har været (og er stadig) helt fantastisk! Jeg bruger den hver dag, så det er guld værd, at have en lækker cykel at komme rundt på. Og så kan jeg have den i rigtig mange år.

  4. december 2016 at 20:49
 • Reply lone nielsen

  Jeg synes alle gaver, er gode gaver. Det er tanken der ligger bag, der tæller.

  4. december 2016 at 21:13
 • Reply Maja Holmgren

  Jeg kan stadig huske da jeg fik min første mobil da jeg har været 11 år vil jeg tro, jeg var noget så stolt og glad på trods af den jo ikke engang kunne en tiendedel af hvad min iPhone kan nu, så var det en fantastisk gave!

  4. december 2016 at 22:06
 • Reply Mia v

  Den bedste gave jeg nogen sinde har fået.. den er svær! Måske det smykke jeg fik at min kæreste for nogle år tilbage.

  4. december 2016 at 22:45
 • Reply Nadia Hvidtfeldt

  Hahah åhh jeg må også dele min historie herinde så flere kan grine sammen med mig ? Den værste og sjoveste julegave jeg har fået – nogensinde! ? Det er julen for 3 år siden, jeg var gravid og ventede min dejlige søn ? Min bror synes at jeg skulle forkæles og var gået i en Helsam butik og havde købt noget gravid the og massage olie….. Han havde i bedste mening ville købe massage olie til forebyggelse af strækmærker, havde endda spurgt personalet til råds – men var kommet ud med massage olie til mellemkødet, uden at vide det.. Da jeg åbnede pakken sad jeg og kiggede lidt, jeg var ikk helg klar på på hvad det var og synes det var lidt mærkeligt. Der stod jo ’til mellemkødet’ på pakken. Jeg sad og måbede lidt og vidste ikk rigtig hvad jeg skulle sige … indtil jeg blev mere sikker i min sag og åbnede munden og vi alle skrald grinede hahaha ?så kunne jeg ellers forberede de nedre dele på en fødsel ? synes det var en mega komisk og akavet gave fra min bror! Æsken blev aldrig åbnet??? men det var nu en sød tanke ?❤️

  Mvh Nadia

  5. december 2016 at 0:08
 • Reply malene ulnits

  Synes min søsters 18 års fødselsdagsgave fra hendes kæreste fortjener at blive nævnt, han gav hende en æggekoger

  5. december 2016 at 7:34
 • Reply Dorthe Bille

  Den værste gave var en badevægt 🙁 Helt ærligt, man bliver bare lidt rundere i december 🙂

  5. december 2016 at 8:02
 • Reply Camilla Nyegaard

  Et år hvor jeg næsten lige var flyttet hjemmefra fik jeg en værktøjskasse i julegave af min far. Min mor syntes det var ganske forfærdentligt, men jeg blev faktisk så glad for den og jeg har den endnu………

  5. december 2016 at 8:10
 • Reply Louise O

  Den bedste jeg har fået var da jeg var mindre og fik en campingvogn til mine barbiedukker eller min første Game Boy.
  Som ældre er den bedste gave jeg har fået en skammel 🙂

  5. december 2016 at 8:29
 • Reply Lene

  Den bedste julegave jeg har fået er en fin halskæde, jeg fik af min kæreste sidste år 🙂

  5. december 2016 at 8:45
 • Reply sonja zattlander

  skøngave:)

  5. december 2016 at 8:48
 • Reply Mark

  En guldring, som min far havde fået i konfirmationsgave!

  5. december 2016 at 9:01
 • Reply Linda Bruun

  Hvor er det en lækker præmie – har længe villet prøve den! 🙂
  Jeg fik engang en virkelig skøn gave, som jeg havde ønsket mig længe. En vintage Chanel taske, som var produceret samme år som jeg var født. Jeg synes, at det var meget gennemtænkt, og den taske kommer jeg aldrig til at skille mig af med. Jeg elsker gaver med sjæl og tanke!
  /Linda

  5. december 2016 at 9:28
 • Reply Jessica Hansen

  Den bedste gave er en guldring fra min mor 🙂

  5. december 2016 at 9:32
 • Reply Louise R.

  Den bedste julegave jeg har fået, er en fin Golden retriever hundehvalp. Mine forældre købte den til hele familien, men for mig var det den bedste gave!

  5. december 2016 at 9:45
 • Reply Jannie Poulsen

  Åh, der er jo så mange gode gaver jeg kan vælge i mellem – men en af de bedste jeg har fået var nok da jeg var lille og mit største ønske var og få en racerbane! ? – og da jeg så fik den var jeg simpelthen verdens lykkeligste pige! ?? – og min storebror var sku lidt misundelig, ikke nok med jeg fik den største gave under træet, jeg fik os den sejeste.. ?????

  5. december 2016 at 9:49
 • Reply Eline Tychsen

  Det er seriøst de fedeste giveaways du har gang i 😀

  Min værste julegave var fra C’s farmor, som et år gav mig brugt påskepynt med begrundelsen, at hun syntes det var svært at finde en julegave til mig … Det er nemlig enormt svært, når man har en hel ønskeliste at gå ud fra 😉 Har seriøst aldrig været mere skuffet, og ville 1000 gange hellere have undværet en gave så 😉

  5. december 2016 at 10:05
 • Reply Maria

  Min værste julegave jeg nogensinde har fået, var da der var blevet bytter rundt på min brors og min gave, og jeg derfor fik en strømmåler. Derfor kunne jeg virkelig godt tænke mig denne lækker maskine?

  5. december 2016 at 10:36
 • Reply Anette

  Den bedste julegave må være et par øreringe fra manden, selv om det er svært at vælge.
  For mig er det ikke gavens værdi, men det er noget der er købt med hjertet og så bare have den dejligste aften/jul med dem jeg holder af.
  Ps elsker gaver og derfor håber jeg at vinde denne.?
  God jul til dig og din familie.

  5. december 2016 at 11:04
 • Reply Anne-Marie

  En kollage med billeder af små lykkestunder med min familie er den suverænt bedste gave ever.

  5. december 2016 at 11:43
 • Reply Eva Jørgensen

  Det bedste jeg har fået må være en halskæde fra min kæreste

  5. december 2016 at 12:50
 • Reply Lina

  Min bedste julegave fik jeg for nogle år siden, hvor jeg julemorgen stod med en positiv graviditetstest 🙂

  5. december 2016 at 13:20
 • Reply Gitte Leth D

  Min bedste julegave var en weekendtur til Paris fra manden, blev meget glad;-)

  5. december 2016 at 13:26
 • Reply Pernille Stehr

  Den bedste må være sidste år da jeg fik en guld sifjakobs ring, som jeg faktisk stort set har haft på lige siden ?

  5. december 2016 at 15:23
 • Reply Pernille Maj

  Den væreste jeg har fået… hmm, måske da jeg fik et viskelæder af min hund ?

  5. december 2016 at 15:24
 • Reply kathrine

  Kan ikke vælge den bedste, for alle de julegaver jeg får har store betydninger. Den værste jeg fik var et sæt skåle i julegave for 2 år siden, og blev så skuffet – men nu har jeg altså haft brug for dem, haha!

  5. december 2016 at 15:33
 • Reply Malene Matzen

  Så følger jeg dig på Facebook – jeg glæder mig til at følge med.

  Jeg vil ikke sige, jeg har fået nogen gave, der har været “værst”. Men jeg vil sige, at jeg ikke var helt tilfreds, da jeg sidste år fik to sovsekander – og jeg spiser aldrig sovs.
  Den bedste gave fik jeg i julen 2012, hvor jeg fik min første smartphone – dette var helt uventet.

  5. december 2016 at 18:49
 • Reply Tanja Jensen

  Den bedste, det er godt nok svært. Men for ni år siden, fejrede jeg jul i New Zealand og havde på forhånd fået julegavepenge i stedet for gaver, så jeg havde lidt ekstra lommepenge til turen. Og selv om penge måske er en kedelig “gave”, så står den jul for mig, som noget ganske særligt og mine julegavepenge blev brugt på oplevelser, som jeg ellers på rejsen som jeg ellers ikke ville have fået.

  5. december 2016 at 22:00
 • Reply trine229

  Bedste? Et UFO akebrett jeg havde ønsket mig latterligt meget. Den verste? Min far havde pakket et gavekort på TØJ i en gammel museindpakning… skuffelsen var stor. Jeg ønsket meg den musen MEGET, og AKKURAT da!

  6. december 2016 at 0:00
 • Reply Mette B

  Den bedste gave jeg har modtaget var de øreringe jeg fik af min kæreste sidste år. Har båret dem lige siden 🙂

  6. december 2016 at 9:28
 • Reply Heidi W.N

  En af de bedste julegaver som jeg har fået, det er min Guess taske, som jeg fik af min kæreste for 2 år siden.
  Jeg har brugt den så meget, og det er en af de tasker, som jeg bruger mest(:

  http://www.dyreglad-pige.blogspot.com

  6. december 2016 at 18:40
 • Reply Mie K

  Jeg får heldigvis altid gode gaver 🙂

  6. december 2016 at 19:01
 • Reply Trine

  Jeg har heldigvis aldrig fået nogle forfærdelige gaver 😉 Jeg kan heller ikke sætte fingeren på den bedste gave. Hvert år har jeg fået fantastiske gaver!

  6. december 2016 at 20:26
 • Reply Maria Høyer

  Hmm, generelt synes jeg at min familie og nærmeste er ret gode til at give mig noget jeg bliver glad for – fik koncertbilletter og en lille ring med en lille diamant af min kæreste sidste år, det er i hvert fald en af de allerfineste og sødeste gaver jeg nogensinde har fået <3
  Dog husker jeg ikke at jeg nogensinde har været lykkeligere end den gang hele min familie gik sammen og købte mig en Nintendo DS da jeg var lille 😀

  8. december 2016 at 13:46
 • Reply Emma

  Den værste julegave jeg nogensine har fået, er helt sikkert en bog som handlede om rengøring, Hvorfor mon min mor gav mig den….

  8. december 2016 at 18:58
 • Reply Charlotte Lang Hansen

  Den bedste gave jeg har fået er penge ?

  8. december 2016 at 22:57
 • Reply Tanja

  jeg vil gerne vinde en hvid da den passser til mit køkken.

  10. december 2016 at 11:11
 • Reply Lis Vinter

  Jeg syntes ikke jeg har fået dårlige gaver ?

  10. december 2016 at 21:41
 • Reply Helle asmussen

  Tro ikke der er den værste men de bedste er nok da mine børn lavede gaver og se deres øjne når man åbnede dem

  11. december 2016 at 12:43
 • Reply Camilla Nyegaard

  Den værste julegave jeg nogensinde har fået, var et gavekort til smørrebrød. Jeg hader smørrebrød!

  12. december 2016 at 11:29
 • Reply Maria Seidelin

  Jeg fik en bog skrevet af Lola (børneeksperten) – som handler om hvordan man håndterer familien, også når den går i stykker… og min mand og jeg var/er IKKE ved at blive skilt… Det var rimelig upassende ?

  12. december 2016 at 19:12
 • Reply Jane Rønsted Tvede

  den værste gave jeg fik det ene år var , en bluse der skubbe brysterne helt sammen og ikke trække vejret i den 🙁 det var ikke bare slim ,men gange mange gange

  14. december 2016 at 9:55
 • Reply Åse L

  Jeg fik en elektronisk kalender af min eksmand, som han brændende ønskede sig. Jeg syntes IKKE, det var en fed gave, men beholdt den. Han købte kort tid efter en større version ;-). Sådan kan det gå :-).

  15. december 2016 at 22:35
 • Reply Lis Vinter

  Lige hvad jeg står og mangler.

  16. december 2016 at 0:04
 • Reply Camilla Kirstine Leth Vemmelund

  Den bedste gave jeg har fået, er det fineste fotoalbum som er fyldt med billeder og tekst af min elskede nevø!

  16. december 2016 at 6:03
 • Reply Mette Lynghøjen

  Den bedste julegave var et fingeraftryk i gips af min lille pige..lavet i dagplejen

  17. december 2016 at 20:10
 • Reply Tine Bagge

  Min aller bedste julegave, fik jeg som barn.
  Jeg havde i MANGE år ønsket mig en jakke i pels. Den aften, hvor jeg åbnede pakken med jakken i, var ubeskrivelig – selv om det er mange år siden, husker jeg stadig følelsen.

  18. december 2016 at 20:26
 • Reply Freja Lyno-Hansen

  Min bedste julegave er en smuk sølvhalskæde jeg fik af mine forældre for nogle år siden! Har ikke haft den af siden.

  19. december 2016 at 17:49
 • Reply Lis Vinter

  Min bedste julegave – en gps fra mine drenge, perfekt fordi jeg duer ikke til at finde vej !
  Den værste – den har jeg ikke fået endnu, syntes altid jeg får gaver valgt med omtanke og hjerte !

  19. december 2016 at 20:47
 • Reply Trine

  Den værste var et par drenge bukser. Jeg er ikke en dreng ? men det var egentlig også ret sjovt ?

  24. december 2016 at 9:48
 • Reply Camilla Mille Torp

  Den bedste julegave (som jeg tænkte lige da jeg fik den) det var da jeg fik et fladskærmstv af mine forældre – og det var ikke den bedste gave fordi det lige netop var dét, men fordi jeg vidste, at mine forældre var ret presset på penge, og at de alligevel ofrede så mange penge på et tv til både min lillebror og jeg.

  27. december 2016 at 15:16
 • Reply Miatilda A.

  Da jeg var 16 kørte min far og hans kone ud for at hente et juletræ, og kom hjem med en hundehvalp. Det var absolut den bedste gave nogensinde. Det er 27 år siden og jeg husker det som var det i går.

  27. december 2016 at 15:18
 • Reply Malene R

  Den bedste gave jeg har fået, var da jeg fik min første mobiltelefon 🙂

  27. december 2016 at 17:04
 • Reply Lis

  Bedste julegave var at blive bedstemor

  27. december 2016 at 20:43
 • Reply Camilla

  Den bedste julegave jeg har fået, er en parfume som jeg har ønsket mig utrolig længe 🙂

  28. december 2016 at 22:34
 • Reply Emma S

  Smykker fra mine forældre.

  28. december 2016 at 23:13
 • Reply Kristina Kloster

  Min kaereste overraskede mig for nogle år siden med en Kenwood køkkenmaskine og den er blevet brugt flittigt siden.

  29. december 2016 at 12:43
 • Reply Michelle Kirk

  Åh jeg har fået mange gode julegaver og kan næsten ikke vælge hvilken der er bedst.. men den bedste julegave jeg nogensinde har givet er helt klart det år jeg gav Dennis en mountainbike – han blive virkelig overrasket! 🙂

  29. december 2016 at 20:47
 • Reply Astrid

  Den bedste julegave var en dukke, da jeg var tre år. Hun fulgte mig i mange år indtil jeg begyndte at give hende makeup…..

  30. december 2016 at 12:40
 • Reply Maria H

  Jeg ved ikke om jeg nogensinde har fået en værste gave, men jeg har en del bedste gaver 🙂 Okay den aller bedste var en blå bamse jeg fik da jeg var barn. Det var ren magi. Julemanden kom med den (aka min far). Lagde den udenfor døren og fløj væk i sin røde kane over himlen (aka en raket han skød af). Så åbnede jeg pakken og det var en meget fin blå bamse, som kunne tale. Den gave var mit bedste gave minde, og jeg husker det som om den bamse kunne alt og var nærmest levende! Desværre døde den af massivt legeforbrug allerede dagen efter. Den var sød, men magien forsvandt sammen med dens evne til at tale. Den var min TED 🙂

  Men andre gode julegaver har været et varmetæppe, som jeg bruger hverdag og er utrolig glad for. En speciel topmadras, som aflaster min ryg og gør jeg sover meget bedre 🙂 Og andre fantastiske gaver, såsom smukke smykker og lækkert tøj 🙂

  Men indtil videre har min TED førstepladsen – intet slår tilsyneladende et barns fantasi og den magiske følelse af en levende bamse 🙂

  30. december 2016 at 23:24
 • Reply Tina KH

  God udfordring/spørgsmål du stiller her:-)

  Jeg har fået mange gode gaver, min bedste er, at min datter har overlevet hendes alvorlige kræft, hendes sygdomsforløb har ødelagt mange jule, døgn osv. men vigtigst af alt, hun er her hos mig:-)

  Nytårs tanker og gode planer for livet!

  30. december 2016 at 23:46
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.