Follow:
FASHION

LALA BERLIN TØRKLÆDE – NÅR EN DRØM BLIVER TIL VIRKLIGHED

Lala Berlin tørklædeLala Berlin tørklæde

For efterhånden længe siden viste jeg en pakke fra Lala Berlin frem på min instagram @Liselottea og lovede at vise jer indholdet. Men det havde jeg af en eller anden grund gemt alt om, selvom jeg bruger indholdet dagligt.

I pakken var der nemlig det smukke smukke og ikke mindst populære Lala Berlin tørklæde, i det blødeste og lækreste cashmir (Find det HER) Jeg har drømt om det i efterhånden mange år. Men til den pris, er det altså ikke bare noget jeg går ud og køber fra den ene dag til den anden. Nu er det langt om længe mit og jeg elsker det virkelig.

Jeg er rigtig glad for det og det har holdt mig varm og fashionable de kolde vinterdage.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

7 Comments

 • Reply Eline Tychsen

  Lucky you <3 Det er SÅ flot jo!!!!

  5. december 2016 at 10:00
 • Reply Katrine Guldbæk

  Det står også højt på min ønskeliste. Det er bare så sindssyg flot, men i den noget dyre ende, desværre 🙂

  5. december 2016 at 12:20
 • Reply Sanne

  Hvor er det bare flot! Tillykke med det smukke 😀

  5. december 2016 at 16:11
 • Reply Isabella Pernille

  Det er altså også bare SÅ flot. Det drømmer jeg også om at eje! 😀

  6. december 2016 at 8:35
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.