Follow:
FASHION

DANIEL WELLINGTON – DEN PERFEKTE JULEGAVE

Daniel Wellington

Daniel Wellington

Daniel Wellington er særlig kendt for sine klassiske og minimalistiske ure. De har nu lanceret en ny lækker kollektion Classic Black. En serie som er skabt til mig, som elsker sort og guld. Jeg har fået det smukke mørke ur Classic Reading 40 mm. og det har siddet på mit håndled lige siden. Jeg tror jeg vil gå så langt at sige at dette er blevet mit favorit ur.

Juleaften nærmer sig og jeg er langt fra færdig med alle mine julegaver…. Jeg regner med at de sidste skal købes i næste uge og ordnes på nettet. Mangler du den perfekte gave, til en du holder af? Så vil jeg varmt anbefale et smukt Daniel Wellington ur. De smukke ure er en succes hos både mænd og kvinder og ses som et lækkert fashionable accessories.

Daniel Wellington

gaverDaniel Wellington har en lækker julekampagne, hvor du kan købe et lækkert gavesæt bestående af et ur og en ekstra rem eller et smukt armbånd find tilbuddet HER.

HUSK at anvend koden “EVERYDAY15” og få 15% på hele dit køb hos Daniel Wellington!!

Daniel Wellington pakker iøvrigt julegaverne smukt ind, giver gratis forsendelse og tilbyder  gratis retur. Så bliver det ikke lettere vel? Rigtig god tirsdag til jer alle.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

3 Comments

 • Reply kathrine

  Hvor er det altså bare super fint, og kan gode lide enkelheden i det 🙂

  God eftermiddag! 🙂
  http://www.blogbykathrine.bloggersdelight.dk

  6. december 2016 at 13:53
 • Reply Eline Tychsen

  Det er seriøst for fedt i sort!!!! Det er mit nye drømme ur <3

  6. december 2016 at 15:16
 • Reply Vanessa

  Det er så fedt de har lavet dem i sort. Deres ure er så lækre, og jeg ønsker mig et i julegave som jeg inderligt håber at jeg får 🙂

  6. december 2016 at 18:03
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.