Follow:
BEAUTY

TECHNIQUE PRO OVALE MAKE UP BØRSTER

TECHNIQUE PROFor et par uger siden var jeg så heldig at modtage en æske med 10 eksklusive ovale make up børster fra mærket Technique Pro af firmaet Billigvoks.dk – Børsterne er lavet i bløde syntetisk  fibrehår, som sidder så tæt at resultatet skulle blive perfekt hver gang! Find børsterne HER

Jeg har aldrig prøvet ovale børster før men har kun hørt positivt om dem, så jeg var meget spændt på at prøve dem. Efter jeg er blevet mor, har jeg ikke oceaner af tid om morgenen og make uppen, skal fikses hurtigt og let. Den fine Technique Pro sæt består af 10 forskellige børster til bl.a. påføring af pudder, foundation, concealer, blush, øjenskygge, eyeliner, brynfarve og lipgloss. Skaftet er blødt og kan bøjes 90°.

TECHNIQUE PRO

TECHNIQUE PRO

Jeg kan godt lide et naturligt make up look til daglig. Jeg bruger derfor “kun” primer, foundation, pudder, bronzer, blush, brynpen og mascara. De store make up børster, er dem jeg bruger mest (Har ikke haft så meget tid til at lege med de små endnu, men håber jeg kan få dem brugt til julens mange fester når der skal skrues lidt op for øjen make uppen.) Jeg starter altid med at bruge en primer i ansigtet. LÆS OGSÅ: PRIMER HVORFOR? hvorefter jeg dupper lidt foundation i mit ansigt med en finger – herefter bruger jeg den helt store børste til at fordele foundationen ud i ansigtet, super let.  Der efter bruger jeg den næst største børste til min pudder og bronzer.

Jeg synes de ovale børster er super lette at bruge og giver et pænt og naturligt look. Jeg glæder mig til at lege mere med mit Anastasia Beverly Hills creme Contour kit og mine nye pensler og hvis det bliver godt, deler jeg det self. med jer her på bloggen.

Min søde blogger kollega Louise udlodder lige nu et sæt af de lækre børster (Find konkurrencen HER) Hvis i kunne tænke jer at vinde et sæt. Ellers kan hele sættet købes HER til 299 kr. (Brug koden everydaycouture, som giver 10% på hele dit køb. Koden er gyldig til den 24. December) Det er en super oplagt gave til din søster eller veninde.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Sanne

  De lyder jo super gode!

  9. december 2016 at 13:11
 • Reply Lullumut

  Helt vildt sød af dig at linke til mig, tak! <3

  13. december 2016 at 19:00
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.