MOMMY LIFE

SKANDINAVISK DESIGN OG LUKSUS TIL DE MINDSTE

SKANDINAVISK DESIGNEngang elskede jeg at sidde på nettet og shoppe til mig selv, det gør jeg stadig. MEN elsker mindst ligeså meget at shoppe og finde inspiration til lille Clara. Nettet bugner af fine webshops og jeg har fornylig fået øjnene op for funkylittlemoneky.dk, som er luksus til de mindste og oven i købet er en Aalborg virksomhed!

December er min sidste måned på barsel og det betyder at Clara starter i dagpleje næste måned. Det bliver en stor omvæltning for os begge og tror det bliver rigtig svært for mig. Dem af jer, som har små børn ved hvor hurtigt de vokser, og hvor hurtig garderoben skal skiftes ud. Det er en dyr affære og jeg tør slet ikke tænke på hvor mange penge Clara har haft tøj for i sit 7,5 måneder lange liv.

Som “modetosse” vil jeg også gerne have at min datter er flot klædt på og jeg er personlig rigtig glad for mærket WheatWheat laver tøj i skandinavisk design, kvaliteten er i top og de laver de fineste print og sødeste Liberty-kjoler. Det lækre Wheat tøj er også er i den lidt dyre ende når vi snakker børnetøj. Så jeg er særlig glad for og derfor er jeg også særlig opmærksom på Wheat udsalg, hvor man altså kan gøre nogle virkelig gode og fine fund.

Et af mine bedste køb til Clara er helt sikkert vores Wheat termodragt. Vi bruger den i barnevognen, når vi er ude og gå ture og i autostolen er den også meget mere praktisk end hendes store vinterjakke og så er de bare så fine og findes i en masse fine farver, som skifter fra sæson til sæson. På Collagen finder du: Loullou bideringWheat t-shirtWheat body, Wheat kjole, Enfant futsko. Jeg er vild med skandinavisk design og enkelthed når det kommer til børnetøj og holder mig også fra de skarpe farver.

/Liselotte


Indlægget er lavet i samarbejde med Funkylittlemonkey.dk, holdningerne er som altid mine egne.

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.