INTERIOR

MY WORK SPACE – VOONI RETRO SPEAKER


VOONI RETRO SPEAKER – KØB DEN HER

Vi har længe gerne ville have et kontor/arbejdshjørne og det har vi endelig fået. Det fine planke skrivebord er leveret af My Futniture. Jeg er vild med rå planker og synes det giver en god kontrast til vores hvide rum.  På skrivebordet står den fine Vooni Retro Speaker, som er så lækker og stilren i designet. Vi høre rigtig meget musik herhjemme og er derfor stor fan af bluetooth højtalere. Den lækre højtaler har en rækkevide på hele 10 meter. LÆS OGSÅ: UUNDVÆRLIG POWERBANK

Den fine Vooni retro speaker er også den oplagte julegave til manden som har alt. Den koster 799 kr. og kommer med 3 forskellige farver remme, så du kan sætte dit helt eget præg på højtaleren, og få den til at passe ind i dit hjem.Udover den kan spille musik via bluetooth, kan du oplade din telefon uanset hvor i verden du befinder dig. Du kan faktisk også snakke i telefon igennem højtaleren, jeg kan dog ikke helt se fidusen i det. Hehe, men jeg synes designet er super fint og lækkert og den passer godt ind i vores hjem og indretning. Det eneste minus ved speakeren er at der ikke er indbygget radio i.  Det kunne jeg altså godt bruge. Og hvad så med lyden? Den har en virkelig god lyd og jeg fr spillet en masse Lukas Graham til min fornøjelse og en masse Disney sange til Claras fornøjelse.

Har i fået købt gaven til kæresten, far eller bror? Ellers kan denne lækre Vooni bluetooth radio anbefales, Sonni er hvertfald glad for den. Find radioen HER og en masse andre sjove teknik gadgets

/ Liselotte

Radioen er modtaget i gave af Coolstuff.dk 

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

3 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.