FASHION

HJÆLP TIL DET PERFEKTE JULEFROKOST LOOK

JULEFROKOST LOOKKJOLE: PIECES //  RING: DESIGNERS FAVORITES // BAG: MULBERRY

Det er ikke altid lige let at finde det helt rigtige julefrokost look, og julefrokosterne de er allerede godt igang. Jeg skal selv til to her i weekenden, lørdag med min familie og søndag med Sonnis familie. jeg ville elske at hoppe i det fine julefrokost look herover. Kjolen fra Pieces, har jeg blogget om før og jeg synes simpelthen den er så fin, en perfekt længde og høj i halsen. Den smukke Mulberry taske, har stået højt på min ønskeseddel i mange år efterhånden og bliver nødt til at eje den en dag, den er så fin og klassisk og kan bruges både til hverdag og fest.

Den smukke ring er fra Designers Favorites, håndlavet og har den fineste store perle. Med koden everyday15 får i 15% på hele jeres ordre (gælder ikke nedsatte smykker, koden er gyldig til 30/6-17) Den yderst elegante ring er helt perfekt til julens fester og eller til nytår. Jeg ønsker mig selv denne lækre ring.

Skal i lave noget spændende i weekenden?

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

4 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.