Follow:
FASHION

HJÆLP TIL DET PERFEKTE JULEFROKOST LOOK

JULEFROKOST LOOKKJOLE: PIECES //  RING: DESIGNERS FAVORITES // BAG: MULBERRY

Det er ikke altid lige let at finde det helt rigtige julefrokost look, og julefrokosterne de er allerede godt igang. Jeg skal selv til to her i weekenden, lørdag med min familie og søndag med Sonnis familie. jeg ville elske at hoppe i det fine julefrokost look herover. Kjolen fra Pieces, har jeg blogget om før og jeg synes simpelthen den er så fin, en perfekt længde og høj i halsen. Den smukke Mulberry taske, har stået højt på min ønskeseddel i mange år efterhånden og bliver nødt til at eje den en dag, den er så fin og klassisk og kan bruges både til hverdag og fest.

Den smukke ring er fra Designers Favorites, håndlavet og har den fineste store perle. Med koden everyday15 får i 15% på hele jeres ordre (gælder ikke nedsatte smykker, koden er gyldig til 30/6-17) Den yderst elegante ring er helt perfekt til julens fester og eller til nytår. Jeg ønsker mig selv denne lækre ring.

Skal i lave noget spændende i weekenden?

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Eline Tychsen

  ELSKER den kjole!!!!!!!
  Vi skal til julefrokost med 3 andre vennepar UDEN børn (med undtagelse for Asger hehe, men han er lovligt undskyldt), det kan kun blive hyggeligt 😀

  15. december 2016 at 15:05
 • Reply Stine / Lille My

  Sikke en skøn kjole!! 🙂

  15. december 2016 at 16:09
 • Reply Katrine Guldbæk

  Kjolen er bare så smuk. Den må jeg ind at prøve én af dagene. Den er perfekt til juleaften, og så er taske bare mega skøn 🙂

  15. december 2016 at 20:20
 • Reply Lise Vejnø

  Kjolen er intet mindre end fantastisk (men det kan jeg også læse, at jeg ikke er den eneste der synes ;)). Den ryger direkte på ønskesedlen. Hav en dejlig weekend søde, jeg skal bare slappe af og julehygge denne weekend. Det bliver fantastisk :)! KH Lise

  16. december 2016 at 17:25
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.