GIVEAWAY

GIVEAWAY: JAN THOMAS STYLINSPRODUKTER x 2

Jan ThomasI dag er der hele 2 af jer, som bliver forkælet med den lækreste pakke fra Jan Thomas.  Jan Thomas den international kendte frisør og stylist fra Norge, som har arbejdet sammen med en række Hollywood-stjerner har lanceret en række spændende skønheds og stylingsprodukter. De lækre forkælelsespakker består af:
– HP Shampoo Volume,
– HP Conditioner All Hair Types,
– HP Hair Treatment,
– Paddle Brush med vildsvine- og nylon hår.

Den populære paddle brush fra Jan Thomas Studio er i høj kvalitet med kombineret vildsvine- og nylonhår. Vildsvinehår giver glans ved at transportere hovedbundens naturlige olier gennem håret. Desuden får hovedbunden en blød massage.

Jan Thomas Hair Treatment, er nn varmebeskyttende hårkur, der giver førsteklasses nærende pleje til alle hårtyper takket være kombinationen af aloe vera, keratin og et særligt proteinkompleks.

Denne varmebeskyttende volumenshampoo beskytter håret mod varmeskader og efterladet det blankt, blødt og med øget volumen. Keratin sikrer et sundt look. Polymerer lægger en volumengivende hinde om hårstråene.

Conditioner med varmebeskyttende effekt, der gør håret nemmere at style. Passer til alle hårtyper, tilfører håret blødhed, glans og volume.

Jan Thomas

FOR AT DELTAGE SKAL DU:

  •  Følge bloggen på: BLOGLOVININSTAGRAM OG/ELLER FACEBOOK
  • Skrive en kommentar til indlægget her, med dit yndlings hårprodukt
  • Konkurrencen løber også på Instagram (Få et ekstra lod HER)

Konkurrencen slutter d. 31/12-2016 og offentliggøres her på bloggen – vinderen får også besked på mail. HELD OG LYKKE!

/ Liselotte

*Bloggens julekalender 2016 er udarbejdet i samarbejde med professionelle brands, og derfor vil der blive tjekket op på, om vinderen opfylder konkurrencekravene!

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

55 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.