Follow:
AALBORG

BUKSEPIGEN NU MED BUTIK I AALBORG

BUKSEPIGEN
BUKSEPIGEN
Mange af jer kender måske hjemmesiden buksepigen.dk og flere af jer har måske besøgt den lækre butik i Nibe. Nu har indehaver Tina endelig åbnet en butik mere, i centrum af Aalborg. Nærmere betegnet i paladspassagen (Bispensgade 10).
Jeg er så glad for butikken er kommet tættere på mig, for jeg når yderst sjældent helt til Nibe. Buksepigen rummer bl.a. mærker som Moves by Minimum, Just Female, Lala Berlin, Educe og mange mange flere. Det jeg især godt kan lide ved butikken er, at der er tøj og accessories i alle prisklasser og til alle målgrupper – hvad enten du er 13 eller 50+ finder du helt sikkert noget, som du ikke kan leve uden!
Jeg var kort forbi butikken i søndags og er helt vild med lokalerne, som danner ramme om den fine butik. Med originalt sildebensparket, højt til loftet og masser af hyggekroge, fine udskæringer og et hav af skønt tøj og fine sko, er det let at blive fristet i mange af sæsonens store tendenser, som bl.a. fede bomberjackets, blonder, glitter, leopard, turtlenecks og velour.

Tina er super dygtig til at handle ind, så hun rammer en bred målgruppe og flere stilarter. Der udover er hun knivskarp til indretning og man føler nærmest man går rundt i et gigantisk walkin closet. Tøjet bliver præsenteret pænt og man får lyst til at hive ned af både bøjlerne, knagerne og skuffer, for at mærke og prøve de mange lækre styles. Jeg er hvertfald forelsket i en hel masse. Bl.a. denne alt for smukke Moves by Minimum, som jeg meget gerne vil have på til nytår. 

BUKSEPIGEN
BUKSEPIGEN

Du kan med god samvittighed slæbe din kæreste/mand med ind i butikken, for de bliver også taget godt i mod af det søde personale. De kan nemlig slænge sig i bløde stole med en kop luksus kaffe fra den ultralækre kaffe/espressomaskine, fra Deluxekaffe (Som faktisk holder til i min by, Aabybro) og med tiden vil de kunne nyde hjemmebag. Lækkert ikke?

Jeg vil anbefale jer at smutte ind og se de lækre lokaler og blive fristet af de mange lækre styles. Rigtig god mandag til jer alle.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

1 Comment

  • Reply Eline Tychsen

    Yay!!! skal så meget ind forbi!!!:D

    19. december 2016 at 10:11
  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.