Follow:
FASHION

MANGLER DU EN JULEGAVE TIL HAM ELLER HENDE?

JulegaveUR: MVMT “CHRONO” //BÆLTE: TOMMY HILFIGER // PULLOVER: LACOSTE // PARFUME: VALENTINO

Julegave
ARMBÅND: DANIEL WELLINGTON // UR: DANIEL WELLINGTON // TASKE: MICHAEL KORS // KJOLE: VILA // PARFUME: PRADA

Har i fået styr på de sidste julegaver? Jeg mangler stadig en del, men kan simpelthen ikke tage mig sammen til at slæbe Clara med i barnevogn for at hente de sidste gaver.
Det er derfor dejligt man stadig kan nå at klikke gode gaver hjem, bl.a. hos Watchfelt, har de en masse fine ure og accessories, i alle prisklasser. Jeg er helt vild med det fine sorte herre ur fra MVMT og ville elske at give det til Sonni, men han har fået ure de sidste par år, både til fødselsdag og jul, så måske jeg skal være lidt mere kreativ i år? Uret er super fint, eksklusivt og passer perfekt til både hverdag og fest.

Jeg mangler også en julegave til en veninde og det fine Daniel Wellington armbånd, kunne helt sikkert være en mulighed. Det er super elegant og har et eksklusivt look. Jeg har selv lige fået armebådet hjem, og det er virkelig fint at sætte sammen med et klassisk Daniel Wellington ur og andre personlige smykker.

Jeg vil se hvor mange gaver jeg kan nå at klikke hjem i dag, og må så ind i julegaveræset i morgen inden jeg skal til juleafslutning på mit arbejde. Rigtig dejlig dag til jer alle.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Stine / Lille My

  Jeg er heldigvis færdig med julegaverne. Fine sager du har fundet frem 🙂

  21. december 2016 at 13:49
 • Reply Eline Tychsen

  Jeg er heldigvis færdig! 😀 Den taske er seriøst fin!!! <3

  21. december 2016 at 15:50
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.