Follow:
LIFESTYLE

PIGEN MED RØVGEVIRET, GAVEN TIL KVINDEN SOM HAR ALT

Pigen med røvgeviret

PIGEN MED RØVGEVIRET (HER) 299 kr. (Lindhart & Ringhof)

For efterhånden lidt tid siden dumpede der en lille stak bøger ind af døren, bl.a. Amy Schumers “Pigen med røvgeviret”, en bog som jeg slet ikke kendte til og derfor heller ikke havde de høje forventninger til. Hvis jeg skal læse en bog, skal den virkelig fange mig med det samme og det gjorde denne med den levende skrivestil.

LÆS OGSÅ: HOW TO BE A PARISIAN

Bogen er skrevet af den 35årig komiker Amy Schumer, som har haft en hård kamp om at bryde igennem i USA. Hun er den første kvinde som er  på top ti listen, over de bedste betalte komikkere i USA. Hun er blevet kaldt verdens sjoveste kvinde og det forstår man godt hvorfor når man læser hendes bog.

“Pigen med røvgevieret” er en selvbiografi som handler om barndommen, teenageårene, familien, relationer, sex og vejen til succes. Andre emner som Amy tager op er bl.a. våbenlovgivningen, alkohol og mad.

Amy skriver i sin selvbiografi bl.a. et brev til hendes vagina “Jeg vil også gerne sige undskyld for dengang, hvor jeg havde sex med min nye kæreste, og vi ikke bagefter kunne finde kondomet, og jeg så tre dage senere fandt ud af, at det stadig var inden i mig……”


Pigen med røvgeviret

Udover brevet til frk. Vagina, har Amy også skrevet en hel del lister i bogen. Bl.a. en liste over ting der gør hende vandvittig rasende, som blogger er jeg vild med disse lister og elsker at læse dem og selv lave dem:
1.Folk, der løber ned ad bjerge. Har du nogensinde være ude at vandre, og så er der en, der løber forbi dig ned ad bakken? Jeg hepper i al hemmelighed på, at de snubler og falder i deres – efter min mening – rettidige død!

Bogen indeholder også en liste med ting der gør Amy glad, på listen findes bl.a. 13: At vågne ved siden af den jeg er forelsket i, og straks rulle væk fra ham for at skjule mit grimme morgenfjæs og bleånde…….

Jeg har brugt lidt tid på at læse bogen, da det er ikke det jeg har haft mest tid til efter jeg er blevet mor. Men det er bestemt ikke fordi bogen er kedelig, tvært imod! Jeg kan love jer for jeg har grint og krummet tær, et par gange eller to. Bogen er virkelig sjov, også hvis du som mig ikke har det helt store kendskab til komikeren Amy Schumer. (Jeg skal hvertfald se et par af hendes shows og hendes film, efter jeg har læst denne sjove bog og lært hende at kende)

Så piger i kan altså stadig nå at smutte ned i den lokale boghandel og købe denne hylende morsomme bog til en i holder af, den vil helt sikkert bringe glæde hos modtageren. Eller køb den til jer selv, så i har lidt læsestof til juleferien. Bogen får mine varmeste anbefalinger.

Bogen kan også købes direkte hos forlaget Lindhart & Ringhof

Rigtig glædelig jul.

/Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Eline Tychsen

  Hun er seriøst sjov! Anede heller ikke, at den bog eksisterede, men den vil jeg da helt vild gerne læse 😀

  22. december 2016 at 14:15
 • Reply Stine / Lille My

  Den lyder sjov! 😀

  22. december 2016 at 20:41
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.