BEAUTY,  GIVEAWAY

GIVEAWAY – MARIA NILA DRY SHAMPOO

I dag er det d. 23 December og det betyder self. at vi skal have gang i endnu en lækker Giveaway. En af jer skønne læsere, har nemlig mulighed for at vinde en lækker Maria Nila Dry Shampoo (værdi 189 kr. forhandles hos Billigvoks.dk HER)

Mange af jer har nok set Maria Nilas produkter på div. blogs og instagramprofiler, det svenske mærke har nemlig taget os danskere med storm. Det er et miljøvenligt brand som producere lækre 100% veganske pleje og stylingprodukter. Produkterne er så fine at have stående fremme i de smukke pastelfarver.

Jeg er selv storforbruger af tørshampoo. Maria Nila dry shampoo er super til at genopfriske fedtet hår mellem hårvask. Denne dry shampoo, er en pudderspray som absorbere overskydende olier og fedt fra hovedebunden. Spray en tilpas mængde Maria Nila dry shampoo i dit hår, helt nede ved hårrødderne og lad det sidde et øjeblik. Jeg plejer derefter at tage et håndklæde og tørre hovedebunden igennem, som hvis jeg havde vasket mit hår rigtigt. Håret efterlades friskt, lækkert og ingen kan se at du har sprunget en hårvask eller to over. Smart ikke?
Udover at shampooen giver dit hår en yderst velplejet finish tilfører shampooen volume til håret. Jeg har selv et meget fint og fladt hår og har brug for hjælp til at få mere fylde i mit hår. Det er denne Maria Nila dry shampoo helt perfekt til.

FOR AT DELTAGE SKAL DU:

  • Følge bloggen på: BLOGLOVININSTAGRAM OG/ELLER FACEBOOK
  • Skrive en kommentar til indlægget her
  • Konkurrencen løber også på Instagram (Bliver sat igang i aften!) få et ekstra lod ved også at deltage der.

Konkurrencen slutter d. 31/12-2016 og offentliggøres her på bloggen – vinderen får også besked på mail. HELD OG LYKKE!

/ Liselotte

*Bloggens julekalender 2016 er udarbejdet i samarbejde med professionelle brands, og derfor vil der blive tjekket op på, om vinderen opfylder konkurrencekravene

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

36 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk