FASHION

FIK DU IKKE ET DANIEL WELLINGTON UR I JULEGAVE?

Daniel Wellington ur

Fik du ikke et Daniel Wellington ur i julegave?
Så er det godt af lønnen lige er tjekket ind og at det er okay at forkæle sig selv med en ekstra lille gave som fx. et af disse klassiske ure, som bliver set på håndledet af div. fashionistas verden rundt.

Du kan lige nu spare næsten 25% på en af de fine kombinations gaveæsker med enten en ekstra fin rem eller et af de lækre nye armcuffs . Køber du en gaveæske sparer du nemlig 10% og hvis du bruger koden EVERYDAY15 ved betaling, får du yderliger 15% på dit køb hos Daniel Wellington. Lækkert ikke?

Jeg er selv ret vild med deres nye Classic Black kollektion og har siden jeg modtog det haft det siddende på min arm hver dag. Jeg har også fået et af de fine armcuffs, mit er en small, men kunne godt have brugt et nr. større trods jeg har et meget meget tyndt håndled.

Flere i et …. Noget af det jeg virkelig elsker ved Daniel Wellington er at man kan mixe og matche urskiver og remme, så man på den måde har flere ure i et. Man har nemt et lækkert ur til en hver lejlighed, hvad enten det er fest eller hverdag.

Håber i er kommet godt over julen og håber i får et fantastisk nytår.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Instagram

– CONTACT ME –

– CONTACT ME –

For business please contact:
everyday-couture@live.dk