MOMMY LIFE

KLAR PARAT DAGPLEJESTART – EN UGES BARSEL TILBAGE

Strygemærker
I morgen onsdag, har jeg EN UGE tilbage af min barsel! Det betyder at Clara starter i dagpleje i næste uge. Det bliver en stor omvæltning for os begge og tror det bliver rigtig svært for mig. Tanken om at skulle aflevere hende til en fremmede, som jeg skal stole på gør det godt for min datter fylder meget i mit hovede. Vi har heldigvis fundet en rigtig dejlig plads til Clara, så er sikker på det nok skal blive godt for hende.  Jeg er så småt igang med at forberede det pratiske til Claras start og vi skal bl.a. have fat i smarte strygemærker til tøj, det er virkelig smart med stygemærker, så man kan se hvilket tøj som tilhøre hvem. Vi skal også have fat i en rygsæk, en flyverdragt og et par varme futter som kan bruges både inde og ude.

Engang elskede jeg at sidde på nettet og shoppe til mig selv, det gør jeg stadig. MEN elsker mindst ligeså meget at shoppe og finde inspiration til lille Clara.  . Jeg er så småt i gang med at købe de ting som hun skal bruge og vi har også ønsket os en del af det i julegave til hende.

Jeg har lavet collagen her med et par af Claras (nok mere mine) ønsker, som ville være perfekt til dagplejstart om allerede en uge!!  1. BODY: WHEAT // 2. RYGSÆK: DAY // 3. HÅRBØJLE: BOW’S BY STÆR // 4.  BAMSE STØVLER: EN FANT //  5. BAMSE: ELODIE DETAILS // 6.  // FLEECEDRAGT: VER de TERRE //
Clara har fået en masse nyt tøj i julegave, så nu skal de smarte stygemærker bare stryges i, så er vi klar parat til dagplejestart! Kender i til de smarte strygemærker?

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.