Follow:
LIFESTYLE

2016 ÅRET DER GIK – OP OG NEDTURE

20162016 har været et fantastisk år og på mange måder et hårdt år.

Januar var måneden hvor jeg valgte at vinke jeg farvel til Bloggersdelight og startede mit eget lille univers op, som jeg er blevet rigtig glad for. Selvom der pludselig er en masse teknisk man skal stå med selv, bloggen har været hacket et par gange og det har kostet blod, sved og tårer.

Vi flyttede ind i vores nye hus i Aabybro d. 1 feb 2016. Det var enormt dejligt at få mere plads men samtidig også en kamp for at falde ordentligt på plads, som højgravid konstant træt og ramt af smerter var jeg ikke til meget hjælp. Vi kæmpede med vandskade i kælderen og spisestuen, en død varmvandsbeholder, et tag på garagen som var ved at styrte samme. Vores forsikring har ikke været til meget hjælp og vi star desværre selv med alle udgifterne! Tak til husejernes forsikring! Vi har nu gang i et stort byggeprojekt – vi laver nemlig ny garage på hele 90 kvm.!

Mine søde veninder holdte et super fint Baby Shower for mig, hvor jeg blev overrasket med gaver, mad og hygge. En af de bedste oplevelser, som jeg har haft. Sonni blev udlært tømrer med ros og vi holdte et hyggeligt “svendegilde” for den nærmeste familie. Marts måned var også her min barsel endelig startede.

2016

Jeg havde termin d. 15 April, men vore lille pige kendte åbenbart ikke til den dato og valgte at blive inde noget længere end vi havde regnet med. Jeg følte mig som en kæmpe, kunne ikke sove, nærmest ikke bevæge mig pga. bækkensmerter. Jeg blev mor den 24/04 kl. 21.54 efter en frygtelig hård fødsel og tiden gik i stå. At få Clara har uden tvivl været det bedste som er sket i 2016, selvom det har været hårdt og jeg flere gange har troet at jeg var ved at få en fødselsdepression, pga. den manglende søvn både dag og nat. Clara har siden hun blev fød kun sovet ca. en time fra vi stod op til hun kom i seng, det kan tælle på en hånd hvor mange gange hun har sovet mere. Jeg har derfor ikke haft den barsel jeg forventede. Jeg regnede med at jeg havde oceaner af tid til at lave lækker sund mad, til at bage, til at træne og ikke mindst bloggen. Men dagen bliver i stedet brugt på at made, lege, få Clara til at sove og gentage…

Slut juli rejste vi til Italien med mine forældre og med en kun 3 måneder gammel Clara, ferien gik over alt forventning og det var dejligt med lidt afslapning, sol, lækker mad og familiehygge. Italienerne var helt vild med Clara.

Juleaften overraskede Sonni mig, han havde købt den fineste gave i Louis Vuitton – noget jeg har snakket om og ønsket mig i mange mange år. Jeg har endnu ikke vist jer indholdet, for jeg har simpelthen ikke haft tid til at tage billeder. Men glæd jer for indholdet af æsken er noget af det smukkeste.

Hvad skal der ske i 2017?
Min barsel slutter desværre og det er allerede tilbage på arbejdet i uge 2! Jeg er på ingen måde klar og ville ønske jeg kunne være mere sammen med Clara, men samtidig trænger jeg også til at der skal ske lidt mere i hverdagen nu.
Jeg vil gerne smide 5 kg. mere men har lige nu ingen planer om at starte i Fitness, jeg ved ikke hvordan vores nye hverdag med arbejdstider til 16.15, en bus tur og en baby kommer til at fungere. Men jeg savner virkelig at træne og håber tiden kan findes.

Jeg vil rigtig gerne blive bedre til at blogge end jeg har været de sidste par mange måneder, jeg har været hårdt ramt af søvnmangel, Sonni har abejedet fra 7-20 stort set hver dag og har derfor været meget alene med Clara og tiden til at sidde foran computeren, tage billeder osv. har slet ikke være det.

Rigtig godt nytår til jer alle håber i får en festlig aften mens i vinker farvel til 2016. Jeg vil samtidig sige tak til de fede virksomheder som har arbejdet sammen med mig i 2016. Blandt andet en særlig tak til Buksepigen, Daniel Wellington, Selected Femme og mange mange flere og selvfølgelig aller mest en KÆMPE tak til alle jer som læser med, uden jer ville det ikke være sjovt at bloggen.

/ Liselotte

HUSK AT I KAN NÅ AT DELTAGE I ALLE MINE JULEKONKURRENCER:
– SARD KOPENHAGEN HÅR-KROPS SERIE
–  BIO OIL, MARKBERG CLUTCH & SÖDAHL HÅNDKLÆDER / Få ekstra lod på IG
 USLU AIRLINES MAKE UP
– SODASTREAM SOURCE
 NIVEA RENSESÆT / Få ekstra lod på FB
– MARK BUXTON PARUME (Gode vinder chancer!)
– SODASTREAM 4 SMAGSVARIANTER (Gode vinder chancer)
– JAN THOMAS STYLINGSPRODUKTER / Få ekstra lod på IG
– FOREO RENSEBØRSTE M. TILBEHØR 
– MARIA NILA TØRSHAMPOO  / Få ekstra lod på IG
VALGFRIT UR FRA URKOMPAGNIET / Få ekstra lod på IG

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Tina KH

  Rigtig godt nytår til du og familien:-)
  Det vigtigste i livet er din lille familie, du har da bare den yndigste datter:-)
  Pas godt på jer og pas nu godt på din computer.
  Positiv energi suser med dig ind i 2017!!!!!!!!!!!!

  31. december 2016 at 10:54
 • Reply Katrine Guldbæk

  Rigtig godt nytår. Jeg håber, at 2017 bliver et fantastisk år for dig :-).
  Og Clara er bare så fin!

  1. januar 2017 at 20:14
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.