Follow:
FASHION

Udsalg, mine Januar favoritter

udsalgT-SHIRT: TOMMY HILFIGER 449,- 359,- // LOAFERS: KMB 799,– 359,- // KORT HOLDER: MICHAEL KORS  349,- 262,-// KJOLE: VILA 349,- 279,- PERLERING: HVISK 350,- 175,- // ARMBÅND MED KORS: HVISK 480,- 240,-//  HAT: MALENE BIRGER: 800,- 480,-

Januar betyder udsalg, og der er mange fede items på udsalg. Jeg har svært ved ikke at blive fristet af de mange lækre webshops. Men med kun 91,50 kr. på kontoen til hele Januar må jeg hellere lade være med at købe noget som helst. Men derfor kan jeg jo godt dele mine favoritter med jer.

Jeg synes Tommy Hilfiger laver ret fede styles for tiden og denne t-shirt ville være super lækker med et par stramme jeans og en blazer, med enten loafers eller stiletter. Den fine kortholder fra Michael Kors, har jeg kigget på flere gange og er super til ferie eller byture, hvor det ikke er nødvendigt med den store pung. Den er jeg især træt af at jeg ikke kan klikke hjem!

Har i gjort jer gode udsalgskøb?

/ Liselptte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

5 Comments

 • Reply Eline Tychsen

  Jeg har gjort mig 2 gode i H&M og 2 ved ASOS, og har virkelig svært ved at holde mig selv tilbage for at købe mere haha. Men min økonomi kan heller ikke klare mere, desværre. Selvom de loafers der virkelig frister – de er SÅ fede jo.

  2. januar 2017 at 13:07
 • Reply Isabella Pernille

  Sikke nogle lækre sager du har fundet 😀
  Jeg er også lidt fattig her i januar, men jeg har da alligevel fået købt en fin hverdagskjole på tilbud, som jeg glæder mig til at hoppe i 🙂

  2. januar 2017 at 15:05
 • Reply JANUAR UDSALG – MINE FAVORITTER | MODE.DK

  […] JANUAR UDSALG – MINE FAVORITTER blev vist første gang den Everyday […]

  2. januar 2017 at 16:02
 • Reply Stine / Lille My

  Elsker hatten! 🙂

  2. januar 2017 at 17:40
 • Reply Sanne

  Min konto tillader heller ikke januarshopping, så jeg må også holde mig i skindet, selvom det er svært 😉

  2. januar 2017 at 18:29
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.