BEAUTY

MÁDARA SOS – HJÆLP TIL VINTERTØR HUD


Vinter og kulde sætter virkelig sine spor på huden. Min hud bliver tør, bleg og trist at se på! Det skylder bestemt ikke kun min manglende søvn som mor til en på 8,5 måned, som stadig ikke sover igennem… Jeg har fået det fineste sæt til vintertør hud fra MÁDARA ind af døren. De fine lyderøde tuber indeholder alt hvad din hud har brug for, henover de kolde hårde vintermåneder.

MÁDARA

Min triste, tørre, blege hud har vireklig haft brug for en god ansigts maske, jeg har gennem de sidste mange år prøvet en masse forskellige, både for at forkæle min hud og for at bekæmpe de problemer min hud har, på de forskellige årstider. SOS INSTANT MOISTURE+RADIANCE er en yderst fugtgivende maske. Den indeholder naturlige sukkerstoffer, hyaluronsyre og nordisk pæon mm. 
Masken indkapsler fugten i hudens dybeste lag og hjælper med at forebygge, at dehydrering vender tilbage. Selve masken er i den fineste sarte lyserøde farve og er så oplagt at bruge til selvforkælelse og for mit vedkommende når jeg har alene tid. Den er let og lækker at fordele i ansigtet og skal sidde i  ca. 15-20 min. på en ren/afrenset hud. hvorefter den vaskes af. Følg derefter op med din fortrukne serum og ansigtscreme. Denne maske er klar en af de lækreste jeg nogensinde har prøvet og så er den oven i købet til at betale 59,00 kr. for 12,5 ml.

MÁDARA

Den Exfoliating scrub oil to milk, er en luksuriøs exfolierende scrub, som renser, blødgør og fornyer huden uden at fjerne dens naturlige fugt. Produktet skal anvendes ca. 2 gange om ugen for at opnå en blødere, glattere, renere hud med mere glød.
Scrubben er blid men yderst effektiv, dufter helt fantastisk og efterlader huden blød blot efter første behandling. Når det bliver rigtig koldt, døjer med tørre flager i ansigtet, især på næsen og denne scrub fjerner blidt de tørre flager, uden at huden irriteres.

Den lækre scrub dufter helt fantastisk og indeholder bl.a. Abrikos- og havreolie-molekyler binder skidt og urenheder, mens naturlige og blide mikroperler af voks afhjælper tilstoppede porer, fjerner døde hudceller og blidt polerer huden. Den naturlige regeneration af hudens celler stimuleres. Produktet anvendes 2-3 gange om ugen.

MÁDARA

Når det kommer til renseprodukter er Micellar Water altså en favorit herhjemme. Jeg gider ikke bruge oceaner af tid på at fjerne og rense min hud og derfor tyr jeg ofte til de lette metoder. Micellar water, det lækreste All-in-one produkt, er helt fantastisk til en travl hverdag og oplagt at have med på ferien. MÁDARAs Micellar water fjerner let make up og urenheder ved brug af en vatroundel, den har en blid lækker duft og er oven i købet pæn at have stående fremme.

Micellar Water og exfoliating scrub fra MÁDARA, findes i en fin gaveæske til kun 200 kr. lige nu på tilbud til kun 139 kr.  (Find den HER) og er en oplagt gaveide til dig selv, din mor, søster eller veninde.

Micellar water er alt-i-en rens uden vand – ideel til daglig brug og perfekt til rejser. Fjerner makeup og urenheder, afbalancerer og hydrerer selv sart hud i et enkelt trin. Lavet med fugtende aloe vera, hudmættende hyaluronsyre og beroligende nordlig pæon. Brug en vatrondel til at smøre i ansigtet, på øjne og læber.

Tippet er hermed jeres – hvis en af jer kender et vidunder produkt til tørre læber, må i meget gerne smide en kommentar, mine løber trænger virkelig til pleje!

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.