Follow:
FASHION LIFESTYLE

TILBAGE TIL HVERDAGEN + EN LÆKKER RABATKODE TIL JER RICHMOND & FINCH

Min barsel er slut, Clara er ved at blive kørt ind i dagpleje. Den første dag gik godt, i går gik ikke helt så godt. Så jeg er spændt på dagen i dag, inden hverdagen for alvor starter næste uge, hvor jeg skal tilbage på arbejde.

Jeg har haft en time for mig selv de sidste par dage og de er blevet brugt i sofaen, med Kardahians og friskpresset spinat, appelsin og æble juice. Er det ikke bare en lækker farve juicen har?

RICHMOND & FINCH

RICHMOND & FINCH
Nå, men det jeg egentlig ville var at vise jer mit nye alt for lækre cover fra RICHMOND & FINCH webshop HER, idet fineste grønne marmor-look. Jeg synes det ser super eksklusivt ud og er i den fineste kvalitet. Du kan med koden: LiselotteA20 kan du få 20% på dit cover. Se det store spændende udvalg af covers lige HER

I aften skal vi ud og besøge et vennepar og deres lille dreng og i morgen skal vi fejre svigermors fødselsdag

/ Liselotte

Coveret er modtaget i gave, indlægget er lavet ud fra mine egne holdninger.

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Eline Tychsen

  Årh håber det går bedre i dag <3 Og hvor er det cover bare SMUKT!!

  6. januar 2017 at 8:30
 • Reply Eline Tychsen

  Hej søde – jeg kan desværre ikke anvende din rabatkode? Den siger den er udløbet? 🙁

  7. januar 2017 at 20:28
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.