Follow:
FASHION

A TOUCH OF PINK – PINK STRIK PÅ BUDGET

pinkPINK STRIK: MISSGUIDED // CROSS RING: HVISK // BASIC RING: HVISK // STILETTER: GANNI

Clara er sendt i dagpleje, vi er ved at køre hende ind – så jeg har i dag haft tid til at sidde under et tæppe, med et glas friskpresset juice, Go’ morgen Danmark og surfet på nettet. Noget jeg ikke har gjort i mange mange måneder. Clara sover kun ca. 1 time fra kl. 6-19.30, så jeg har ikke haft meget alene tid.

Jeg har fundet denne smukke pink strik hos Zalando, jeg har ikke kunne få den smukke farve ud af hovedet siden jeg har set den hos både Eline og Ditte. Jeg er meget farve forskrækket, så selvom jeg virkelig drømmer om den fine fra Moves, tror jeg at jeg må nøjes med at klikke den billigere model hjem fra  MissGuided, som er så fin og budget venlig!

Jeg håber jeg kan nå at få skudt et par billeder af mine julegaver – Jeg har jo fået en virkelig lækker gave fra Louis Vuitton, og så har jeg også et par outfitsbilleder liggende, som jeg skal have gjort klar inden jeg skal hente Clara i dagplejen.

Rigtig god mandag til jer alle.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

3 Comments

 • Reply A TOUCH OF PINK – PINK STRIK PÅ BUDGET | MODE.DK

  […] A TOUCH OF PINK – PINK STRIK PÅ BUDGET blev vist første gang den Everyday […]

  9. januar 2017 at 14:45
 • Reply Eline Tychsen

  Ih den er SÅ fin!!! ?

  9. januar 2017 at 14:51
 • Reply Frederikke S

  Den er herre flot – er så vild med farven!

  10. januar 2017 at 18:06
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.