FASHION

DESIGNERS FAVORITES – HÅNDLAVEDE SMYKKER

Lidt før jul fik jeg en rigtig fin pakke ind af døren, som bl.a. indeholdte denne smukke ring fra Designers Favorites. Jeg har længe haft en kærlighed for store smukke ringe, og da jeg så denne smukke ring var jeg solgt. Jeg synes store ringe er rigtig feminint og især hvis man som jeg ikke kan ro lange smukke negle, er det ekstra fint og lækkert med en stor flot ring.

Designers Favorites smykker er håndlavet i sterlingsølv og enten mørk eller lys rohdineret og belagt med 18kt guld. Ringen jeg har modtaget her har smukke røde granater. Den minder mig meget om en smykkeserie, som jeg arvede fra min farmor, men som desværre blev stjålet med alle mine andre smykker da vi havde indbrud.

Designers Favorites

Designers FavoritesJeg har brugt ringen mange gange og har fået så mange komplimenter på den, og det er forståetligt ikke? Jeg har fået lov til at dele en rigtig lækker rabatkode med jer, i kan nemlig få 15% på jeres køb hos Designers Favories med koden “Everyday15”, se det store udvalg af de lækre håndlavede smykker HER

Sanger Anna David, har faktisk lige lavet en rigtig fin og ikke mindst eventyrlig kollektion “Giv drømmene vinger” for Designers Favorites og de fine smykker kan købes fra kun 350kr.

Jeg har en helt del at se til de næste par dage bl.a. arbejde, en aftale med sødeste Eline, en julefrokost med mine veninder på lørdag hvor vi bl.a. skal ud og spise på NAM en af Aalborgs “nye” restauranter, det er jeg rigtig spændt på.


Have you seen my new unique handmade ring from Designers Favorites?
I fell in love with the pretty red stones and its perfect for both everyday style and a pretty party look.
Get your own favorite jewelry HERE and save 15% with this code “Everyday15”

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

5 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.