Follow:
FASHION

NEW BAG LOUIS VUITTON ALMA BB MONOGRAM


Jeg fik noget af en overraskelse juleaften. Sonni og jeg havde aftalt at vi skulle købe en lille ting til hinanden, så vi kunne komme på en weekendtur i starten af det nye år. Sonni havde nemlig købt noget, som jeg har ønsket mig længe og ikke troede ville blive en realitet inden for nærmeste fremtid!

Clara fik en masse pakker juleaften og vi valgte derfor at hun skulle pakke gaver op hele dagen. Hun fik en kæmpe æske af min veninde Tina, da vi pakkede den op, var der en kvadratisk pakke inden i til mig fra Sonni, som han sagde jeg skulle åbne med det samme, da jeg ville få min rigtige julegave om aftenen.
Louis Vuitton Alma Louis Vuitton Alma
Da jeg fik papiret af kunne jeg se at det var en æske fra Louis Vuitton og mit hjerte gik nærmest i stå. Inden i lå den  smukke Louis Vuitton Alma taske, som jeg har længe ævlet og kævlet om. Vi kiggede bl.a. på den da vi var i Milano i sommers. Jeg begyndte helt at græde af glæde, Sonni har aldrig kunne forstå mit forhold til designer tasker og aldrig forstået hvorfor og hvordan man kan smide så mange penge efter en taske. Derfor havde jeg aldrig troet at jeg ville få en taske i den klasse af ham.

Sonni havde fået hjælp af Tina og fået pakken sendt fra butikken hjem til hende, så jeg ikke skulle opdage noget. Sødt ikke?

Den smukke Louis Vuitton Alma BB taske kan kun købes hos Louis Vuitton HER og findes i forskellige udgaver, min er med det klassiske monogram, som man enten elsker eller hader.
Alma er min 4. Louis Vuitton taske, jeg har udover Alma tasken også en Speedy, Pochette og en Neverfull. Jeg elsker Louis Vuittons klassiske tasker, som man aldrig går galt i byen med.

Hvad synes i forresten om Louis Vuittons nye orange æsker og poser? Jeg er helt vild med dem! Btw. så forstår jeg simpelthen ikke hvordan ekspedienten fik plads til tasken i den lille æske. Jeg kunne hvertfald ikke presse den ned i den, da jeg skulle tage billederne. Hmm?

Nu vil jeg til at gøre mig klar, jeg skal nemlig til byen med Eline og skyde et par billeder, hvis vejret ellers tillader det og planlægge en minitur til København, uh jeg glæder mig.


Wow, just wow! My boyfriend surprised me Christmas eve with a orange box of love. Inside I found my dream bag, a Louis Vuitton Alma. I started crying because i was so happy and surprised. I really love my new bag.

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

11 Comments

 • Reply Stine / Lille My

  Hvor er den smuk!

  11. januar 2017 at 10:51
 • Reply Julie Mænnchen

  Hvor er den fin – sikke en smuk gave <3 🙂 Og så sødt af ham!

  11. januar 2017 at 14:36
 • Reply Katrine Guldbæk

  DEn er simpelthen så smuk. Min kæreste forstår heller ikke, hvordan man kan kaste så mange penge efter en taske, men det behøver de heldigvis heller ikke at forstå ;-).
  Håber dig og Eline har haft en hyggelig dag <3

  11. januar 2017 at 16:10
  • Reply Liselotte / Everyday Couture

   Hahah, nej det gør de ikke 😛 og ja, den er virkelig smuk!

   Det havde vi, tak søde – vi ses i morgen <3

   13. januar 2017 at 13:08
 • Reply Eline Tychsen

  WAUW!!! Hold da op for en gave <3 Hvor er det bare sødt, og den er jo så fin!!!!
  Tak for en dejlig dag søde <3

  11. januar 2017 at 19:26
 • Reply Jannie // Guapizimo

  Nøj det er en fin julegave, du er ret heldig! Tillykke med den 🙂

  11. januar 2017 at 20:26
 • Reply Chau

  Fantastisk sød kæreste du har 🙂 min forstår heller ikke hypet med designer tasker.
  Jeg fik en LV noe big med monogram fra min ekskæreste for 18 år siden og modellen er stadig min favorit. Den blev efterhånden ret slidt og jeg ønskede mig en ny for ca. 8 år siden, men det mente manden ikke var nødvendig. Så slem som jeg var/er fortalte jeg at det var en gave fra eks-kæresten. Så var manden hurtig og tilbød mig en ny 🙂 ja det er ca. 8 år siden og jeg er stadig glad for den. Det er altid den som kommer med ombord på flyet fordi den er meget rummelig. Masser af plads til tørklæde, trøje fordi der kan være koldt ombord, magasiner, makeup pung med mist og cremer til den tørre luft, snack og div. ja jeg elsker den bare. ps. også den eneste taske min mand gider at have over skulderen 😀

  19. januar 2017 at 10:01
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.