Follow:
OUTFIT

OUTFIT – MIN BARSEL ER SLUT TILBAGE TIL HVERDAGEN

Barsel

Barsel
COAT: SELECTED FEMME // JEANS: VRS // HAT: RE:DESIGN // SCARF: LALA BERLIN // BAG: MULBERRY // BOOTS: NIBU // RINGS: CARRÉ // WATCH: SEEKER // NAIL POLISH: DEPEND 

Min barsel er slut og det er nu tilbage på arbejde! Jeg fortryder på mange punkter at jeg ikke tog alt min barsel på en gang. Men samtidig tænker jeg at det bliver rart med en ugentlig fridag, hvor jeg kan nyde Clara og arbejde med bloggen.

I går var jeg på en hyggelig kaffedate med Eline, vi fik skudt et par billeder i pauserne mellem regnen. Må indrømme at mine trætte øjne efter et par meget hårde nætter godt kunne have brugt et par solbriller, men det passede på ingen måde til vejret! Jeg var hoppet i mine nye gummistøvler fra NIBU, som jeg virkelig er blevet glad for, for de ligner på ingen måde en gummistøvle.


Yesterday I meet sweet Eline for a cup of coffee at Baresso, planing a mini trip to Copenhagen and outfit shooting.  Have you seen my new wellies from Nibu, they are so fashionable!

/ Liselotte

Follow on Bloglovin - Like on Facebook - Follow on Instagram

Related:

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Eline Tychsen

  Du er så smuk!!!
  Tak for en rigtig hyggelig dag i går – det må vi snart gøre igen 😀 <3

  12. januar 2017 at 14:43
 • Reply Liselotte / Everyday Couture

  Hvor er du sød, tror det er fotografens skyld :O

  Ja, må vi helt sikkert <3 Vi ses i morgen 🙂

  13. januar 2017 at 13:07
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.